Sestdienas horoskops: 5. oktobris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Horoskops sestdienai, 5. oktobrim.

AUNS Tu šodien neko citu kā atpūtu ģimenes lokā nevēlēsies, jo jutīsies ikdienas darba izsmelts. Varbūt pārrunāsi ar otro pusīti mājas labiekārtošanas plānus, vai atļausieties sev pasapņot par jaunu auto.

VĒRSIS Iespējams, tevi šobrīd nodarbinās sabiedriskās aktivitātes, kurās uzņemsies organizatoriskās funkcijas. Redzot tavu izdarīgumu un veiklo runas manieri, nebūs nekāds brīnums, ja tiksi pie jauniem domubiedriem.

DVĪŅI Kārtējo reizi spēsi apliecināt savas spējas rast risinājumu pat vissarežģītākajās un kutelīgākajās situācijās. Piemērots brīdis, lai veiktu dažādus plānošanas darbus, pārrunas neformālā gaisotnē.

VĒZIS Kaut arī parasti esi atturīgs un kautrīgs, taču šodien tevī var mosties īsts piedzīvojumu meklētāja gars. Pielūko, lai tavas alkas izcelties uz apkārtējo fona, nenoved tevi saspringtās, riskantās situācijās.

LAUVA Tu ļausi apstākļiem sevi savest kopā ar tik pat jautriem un bezrūpīgiem cilvēkiem, ar kuriem varētu sacensties asprātībās, dzīves gudrībās. Saskarsmē ar pretējo dzimumu būsi izteikti koķetīgs.

JAUNAVA Laiku līdz pēcpusdienai labāk pavadi vienatnē, jo apkārtējie ātri vien var padarīt tevi nervozu, emocionāli uzvilktu. Lai veicinātu iekšējo līdzsvaru, harmoniju pievērsies jogai, meditācijai.

SVARI Slieksies saliedēt ģimenes locekļus kopīgai mājas ballītei. Tā teikt, pasēdēšanai bez īpaša iemesla. Pavadītais laiks ar tuviniekiem sniegs daudz pozitīvu emociju, patīkamu atslodzi no ikdienas.

SKORPIONS Zvaigznes iesaka nedaudz apslāpēt savu temperamentu, citādi no konfliktiem ar apkārtējiem būs grūti izvairīties. Aizej pasporto, dodies garākā pastaigā, pārdomājot dzīvi, turpmākos plānus.

STRĒLNIEKS Tev šobrīd saistoša liksies nesteidzīga atpūta, kura ļautu apkopot domas, atvilkt elpu no ikdienas kņadas un stresa. Saskarsmē ar atvasītēm gūsi jaunus enerģijas, dzīvesprieka krājumus.

MEŽĀZIS Būsi nedaudz noguris no ikdienas rutīnas, tāpēc šodien ļausies kam trakulīgākam, spontānākam. Mīļotais cilvēks neapšaubāmi labprāt piedalīsies tevis organizētajā pasākumā, sniedzot arī savu artavu.

ŪDENSVĪRS Tevi ilgi nebūs jāpierunā iesaistīties jaunās avantūrās. Raugi tikai, lai tās nekļūtu pārāk nevaldāmas. Dienas otrajā pusē iespējamas patīkamas atkalredzēšanās, atmiņu uzjundīšanās.

ZIVIS Šis ir īstais brīdis, lai pievērstos tieši tam, ko kāro tava sirds! Neliecies traucēts par apkārtējo viedokļiem, komentāriem un vienkārši seko labsajūtas diktētajam ceļvedim. Vienīgi nekļūsti pārlieku izšķērdīgs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu