Svētdienas horoskops: 6. oktobris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Horoskops svētdienai, 6. oktobrim.

AUNS Tavu prātu nodarbinās doma kā pavadīt dienu pēc iespējas konstruktīvāk, pilnvērtīgāk. Labs variants varētu būt redzesloka paplašināšana, jaunu zināšanu apguve, vienkārša mājas uzkopšana.

VĒRSIS Galveno lomu šodien spēlēs ģimenē notiekošais. Ja pēdējā laikā ir bijušās kādas domstarpības, nesaskaņas, tad šobrīd no savas puses tās centīsies atrisināt. Savā rīcībā atturies no spītības, principialitātes.

DVĪŅI Šodien nepārslogo savu ķermeni nedz fiziski, nedz garīgi. Labāk pavadi laiku nesteidzīgās noskaņās, paklausies labu mūziku, sazinies ar draugiem, palūko, kas jauns darās informāciju tehnoloģiju sfērā.

VĒZIS Uzmanību var prasīt mājoklis, tā tehniskais stāvoklis. Kādam tas nozīmēs jaunas santehnikas iegādi, citam nelielu kosmētisko remontu, vēl citam labāko apdrošināšanas piedāvājuma meklējumus.

LAUVA Dēļ partnera nedaudz provokatīvās uzvedības sabiedrībā, jūsu attiecībās ar ielavīties greizsirdības velniņš. Galvenais, radušās emocijas nedaudz apslāpēt un risināt problēmas ar vēsu prātu!

JAUNAVA Dodies baudīt saviesīgās dzīves labumus, apmeklē kādu izstādi, teātra izrādi vai kino seansu, tādejādi izkusties no ikdienas pelēcības, rutīnas! Pamēģini sagādāt pārsteigumu savai otrajai pusītei!

SVARI Daudz domāsi par savu nākotni, kā uzlabot ienākumus, kā padarīt savus sadzīves apstākļus krāšņākus, komfortablākus. Taču atbildes uz šiem jautājumiem, var nākt ļoti savdabīgā, lai neteiktu komiskā veidā!

SKORPIONS Tu burtiski nespēsi nosēdēt mājās, jo tādejādi jutīsies apspiests, iegrožots. Ļoti labprāt apmeklēsi sabiedriskus pasākumus, iesaistīsies radošos projektos, gozēsies slavas saulītē.

STRĒLNIEKS Neviens tev neliegs prieku kā nākas izgulēties un pēc tam ar sirdi un dvēseli ļauties savam hobijam. Tikai atceries, ja dienu veltīsi tikai savām iegribām, otrā pusīte var juties pamatoti aizvainota.

MEŽĀZIS Mācēsi rast kopīgu valodu ar visiem, kas ļaus ap sevi pulcēt visdažādāko uzskatu pārstāvjus. Šī diena var būt pat ļoti auglīga masu mediju pārstāvjiem, aktieriem un politiskajiem darboņiem.

ŪDENSVĪRS To vai dosies ārpus mājas vai pavadīsi to klusā divvientulībā ar mīļoto, būs atkarīgs no noskaņojuma, kurš var izrādīties jūtami mainīgs. Tāpēc zvaigznes paredz raibu izklaides programmu.

ZIVIS Saskarsmē ar otro pusīti būs jūtama nepārprotama dvēseliski emocionālā saikne, ar kuras palīdzību jūs sapratīsieties burtiski no pusvārda. Piemērots moments, lai izrunātu visas radušās neskaidrības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu