Maskavas forštatē zagļus nodod aizsvīduši automašīnas logi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Auto. Ilustratīvs attēls.
Auto. Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Veicot vakara apgaitu, policijas patruļas pārstāvji pamana nepareizi novietotu automašīnu ar aizsvīdušiem logiem. Kārtībsargi nolēma noskaidrot lietas apstākļus, bet vadītāji metās bēgt, vēsta raidījums "Degpunktā". 

Īsi pēc pusnakts, patrulējot Maskavas forštatē, Kalupes ielā policisti pamanījuši “Volkswagen” markas automašīnu, kas nepareizi novietota. Transportlīdzeklim bija aizsvīduši logi un tajā atrodas personas. Policisti nolēma pārbaudīt šo personu identitāti, kā arī to, kādēļ transportlīdzeklis savādi novietots.

Saruna ar automašīnā sēdošajiem izvērtās krietni vien īsāka, jo abas automašīnā esošās personas metās bēgt. Vienai no personām izdevies nozust, bet otru policisti aizturēja, lietojot elektrošoku.

Jaunieti noāķēja no palešu kalna, kurā viņš iepinās, cenšoties aizbēgt no policista, un nogādāja līdz patruļauto, savukārt viens no inspektoriem devies atpakaļ uz notikuma vietu.

Domājams, ka Valsts policijas darbiniekiem nebūs grūti notvert arī aizbēgušo līdzzinātāju, jo notikumu nofilmēja policistu kameras, un viņa personību jau izdevies noskaidrot. Šobrīd ierosināts kriminālprocess par automobiļa zādzību un turpinās izmeklēšana, bet zagtā mašīna jau atgriezta tās likumīgajam īpašniekam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu