Reperis Ozols atklāti par laulību, ko līdz šim publiski nav afišējis (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reperis "Ozols" prezentē videoklipu dziesmai "Levitē"
Foto: Reperis "Ozols" prezentē videoklipu dziesmai "Levitē" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Reperis Ozols līdz šim vienmēr ir bijis noslēgts par savu privāto dzīvi. Šoreiz izdevumam "Ieva" mūziķis atklāja, kā iepazinies ar savu sievu Evu, kā viņu bildinājis un vai viņa ir greizsirdīga. 

Ozols pastāstīja, ka ar mīļoto iepazinies 2010. gadā - Liepājas pludmalē viņš pamanījis Evu, kura bija atnākusi uz viņa uzstāšanos ar draudzenēm. "Piegāju klāt, sākām komunicēt, un tā nu esam kopā līdz šai dienai."

Ozola bildinājums gan nav bijis diez cik romantisks. "Tas notika diezgan ekstrēmi, tepat veikalā, kad telpas bija vēl remonta stadijā. Nebija superromantiski, bet bija atnākusi sajūta, arī apstākļi, ka vajadzēja bildināt viņu tieši toreiz un tieši tajā brīdī. Zinu, ka ir sievietes, kurām patīk publiskie bildinājumi uz skatuves simtiem cilvēku priekšā. Mēs abi tomēr vairāk esam uz iekšu vērsti. Mums ārējais nepatīk. Evai pat nav sava Facebook vai Instagram profila, viņai tas nav vajadzīgs."

Lai gan Evai reizēm grūtības sagādā Ozola atpazīstamība, reperim pret to nekas nav iebilstams. 

"Var just, ka dažkārt pavīd kāda greizsirdība. Ir brīži, pārbaudījumi, kad vienkārši ir jāsaņemas, jāiztur. Lai arī viņa ir septiņus gadus jaunāka par mani, abi esam nobrieduši un pieauguši cilvēki un kopā daudz kam tiekam pāri. Greizsirdība pēc būtības ir viens no kaisli uzturošiem elementiem. Ja nelielas greizsirdības nav vispār, tad jau vienam par otru ir vienalga," skaidroja mūziķis. 

Foto: Reperis "Ozols" prezentē videoklipu dziesmai "Levitē"

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu