ASV nogalināts 15 gadus vecs zēns, kurš no iebrucēja aizstāvējis piecgadīgo māsu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Floridas štatā ASV ielaušanās laikā 15 gadus vecs pusaudzis, cenšoties aizstāvēt mazo māsu, ievainots un miris notikuma vietā, vēsta medijs "People".

Kādā ģimenes īpašumā ceturtdien, 26. septembrī, ap plkst. 16.30 notikusi ielaušanās. 15 gadus vecais Kailers tobrīd bijis mājās kopā ar mazo māsu, kuru pieskatījis. 

Pēc ielaušanās policija netālu no notikuma vietas pamanījusi kādu vīrieti, kas aizdomīgi uzvedies. Tika konstatēts, ka notikusi ielaušanās blakus esošajā īpašumā, un tikai ierodoties tur, policija atradusi zēna ķermeni. 

Aizdomās turētais Raeins Kouls tika arestēts notikuma vietā, vīrietim uz rokām un viena sāna bijušas brūces, kas ļāvušas secināt, ka starp iebrucēju un zēnu notikusi saķeršanās.

"Ticams, ka puisis mēģinājis aizstāvēt mazo māsu," sacīja apgabala šerifs Bills Prummels.

Drosmīgo Kaileru Edmanu sērojošā ģimene nodēvējusi par "māsas sargeņģeli".
Ģimene internetā publicētajā nekrologā raksta: "Mēs Kaileru vienmēr atcerēsimies kā brīnišķīgu vecāko brāli. Viņš bija laipns, mīlošs, rūpējās par citiem. Daudziem viņš pietrūks."

Šerifs norādījis, ka apcietinātais iepriekš aizrāvies ar narkotikām un kopš 2011. gada vīrietis ir arestēts vairāk nekā 20 reižu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu