Suņi palīdz sadraudzēties - Merzļikina neierastā saikne ar vārtsargu treneri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokejistam Elvim Merzļikinam, kurš gatavojas savai debijas sezonai Nacionālajā hokeja līgā (NHL), izveidojusies cieša saikne ar Kolumbusas "Blue Jackets" vārtsargu treneri Meniju Legasu.

Gatavojoties sezonai, Merzļikins trenējās Detroitā, kur dzīvo Legass. Ciemošanās laikā vārtsargs ar treneri kļuvuši par draugiem, turklāt satuvinājušies arī viņu suņi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cuddles time with the old man “Coops” ?

A post shared by Koby (@happy_koby) on

"Mūsu suņi tagad ir labākie draugi," kluba mājaslapā citēts Legass, kuram ir labradora šķirnes suns vārdā Kūpers (Cooper), bet Merzļikinam ir cavapoo šķirnes kucēns Kobijs (Koby).

"Manam sunim paliks 13 gadi. Nekad neesmu redzējis šādu enerģiju. Tas ir lieliski," piebilda "Blue Jackets" komandas vārtsargu treneris. 

Merzļikins norādīja, ka viņš sācis uzticēties trenerim, kad viesojās Detroitā.

"Tagad viņam uzticos par 100%. Viņš šeit (Kolumbusā) ir viens no maniem labākajiem draugiem. Manuprāt, ir svarīgi izveidot attiecības, jo šī persona zina, kad tevi vajag pastumt un kad vajag atstāt tevi vienu, varbūt iedot atpūtu," sacīja latviešu hokejists.

"Man šādas attiecības ir bijušas ar iepriekšējiem vārtsargu treneriem, un tās strādāja ļoti labi, tāpēc esmu priecīgs," piebilda Merzļikins.

Legass šovasar mācījis Merzļikinam ne tikai to, kā pielāgoties Ziemeļamerikas hokejam, bet arī spēlēt golfu.

"Viņš ir godīgs, viņš ir atvērts. Tas man cilvēkos patīk," par treneri izteicās Merzļikins.

"Blue Jackets" jaunās NHL sezonas pirmo spēli aizvadīs plkst. 2.00 naktī uz sestdienu, 5. oktobri pēc Latvijas laika. Pretī stāsies Toronto "Maple Leafs".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu