Video: Toms Krūzs pārsteidz ukraiņus ar Kijevas metro stacijas apmeklējumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Amerikāņu aktieris Toms Krūzs ieradās vizītē Kijevā. Ukrainas galvaspilsētas iedzīvotāji zvaigzni pamanīja 30. septembra vakarā vienā no metro stacijām.

Kā ziņo aculiecinieki, 30. septembra vakarā ap pulksten 21:30 mākslinieks atradās metro stacijā “Золотые ворота“, kur viņu pavadīja apsardze, kā arī Ukrainas prezidenta Vladimira Zelenska tuvākais padomnieks Andrejs Jermaks. Slavenības apsardze aizliedza filmēt video, taču cilvēkiem tomēr izdevās uzņemt dažus foto un video, ar kuriem pēc tam dalījās sociālajos tīklos.

Toties Zeļenskis savā “Facebook” kontā ievietoja kopīgas fotogrāfijas ar filmu zvaigzni, pateicoties aktierim par patīkamo sarunu.

“Prieks uzņemt Kijevā aktieri, režisoru un vienkārši talantīgu cilvēku – Tomu Krūzu. Es viņu uzaicināju uz Ukrainu, lai viņš uzreiz redzētu, cik daudz interesantu vietu filmu veidošanai ir mūsu neticamajā valstī: modernas pilsētas ainavas, vecpilsēta, padomju pagātnes paliekas, klusi un ērti ciemati, fantastiskas gleznainas ainavas,” vēstīja Ukrainas līderis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu