"Pasaules čempionātam bija jābeidzas citādāk" Mūze par neveiksmi PČ

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas šķēpmetēja Līna Mūze savā "Instagram" ievietoja ziņu, kurā pauž vilšanos par savu sniegumu Pasaules čempionātā vieglatlētikā.

Pirmdien, 30. septembrī, Pasaules čempionātā vieglatlētikā uz starta izgāja Latvijas šķēpmetējas. Diemžēl, sasniegtie rezultāti neļāva piedalīties sacensību finālā. Madara Palameika ierindojās 18., Kociņa 24. un Mūze 27.vietā no 31 startējušās šķēpmetējas. Mūzes rezultāts bija 55,66 metri.

Latviešu sportiste savā "Instagram" kontā ievietoja ierakstu, kur pauda vilšanos par startu čempionātā.

"Sasodīti sāpīgi ir strādāt 12 mēnešus, jā šogad tieši 12 mēnešus, lai trīs reizes pa sešām sekundēm izpildītu metienus 55m robežās! Rodas jautājums vai tiešām tas ir to vērts, tas darbs dēļ 18 sekundēm, un tām pašām tik negatīvām," sportiste neslēpj nožēlu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LĪNA MŪZE (@lina.muze) on

"Paldies, visiem tiem, kas ticēja, arī tiem kuri izteica savu negatīvo viedokli, šoreiz pelnīti...nav ar ko lepoties, Pasaules čempionātam bija jābeidzas savādāk, bet šķēps bija manās rokās un tas nelidoja," savā "Instagram" konta ierakstā turpina Mūze

Mūze ir Eiropas U-23 čempione, un viņas šogad Šanhajā sasniegtais personiskais rekords šķēpa mešanā ir 64,87 metri. Debijā pasaules meistarsacīkstēs 2013.gadā Maskavā ar 60,29 metriem viņa ierindojās 14.vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu