Jaunā "Māmiņu kluba" vadītāja Rūta Dvinska: Domājat, es kādreiz nenoraujos un nesakliedzu?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/rutadvinska/

​Kad no šova “Māmiņu klubs” vadītājas amata nolēma aiziet Kristīne Virsnīte, viņas vietā stājās TV personība Rūta Dvinska – slavenība sociālajā tīklā “Instagram” pastāstīja, ka nebūt nav perfekta mamma, bet cenšas. Lai arī viņas dzīve virtuālajā vidē izskatās lieliska, Rūta atklāja, ka arī ir tikai parasts cilvēks.

“Es nesen saņēmu vēstuli, kurā rakstīts apmēram - “man patīk Tev sekot, bet rodas iespaids, ka Tu esi ideāla mamma”. Pirmkārt, es jūs nomierinošu, TĀDU NAV. Vai gluži pretēji, katram bērnam sava mamma ir ideāla. Bet, ziniet, es patiešām ļoti cenšos un mans apzināts lēmums ir dalīties šeit ar saviem panākumiem nevis neizdošanos (ja vien tam nav kāda pievienotā vērtība, protams). Tā ir mana dziļa pārliecība - izmantot šo platformu, lai tā ceļ un ir jēgpilna. Man te nav nekāds “instagram vs reality”, mans instagrams ir mans reality, tikai tā ir tā daļa realitātes, kuru vēlos parādīt. Un nevis, lai radītu kaut kādu tur maldīgu priekšstatu par sevi un savu “vienmēr ideālo” dzīvi, bet gan, lai dalītos ar to, kas man pašai sagādā prieku!

Nav nepārtraukti jādalās ar ikdienas nebūšanām, lai citi zinātu, ka mani tādas piemeklē. To jāsaprot katram, kuram iedalīta kaut neliela deva kritiskās domāšanas. Ko jūs domājat, Keita Midltone nekakā?

Bet kādu vērtību sabiedrībai dotu video, kur viņa parāda kā to dara?! Tas, ka tam būtu miljardiem skatījumu, tas gan skaidrs, jā! Jums šķiet, ka mani bērni neslimo un es viņiem ar histēriju nešņaucu puņķus ar to garo trubu no deguna? Domājat, es kādreiz nenoraujos un nesakliedzu?

Domājat mans netīrās veļas kalns kādreiz neizaug līdz griestiem?

Padomājiet, vai es maz ar savu sociālo atbildību gan pret savu sekotāju, gan skatītāju dažkārt varu dalīties ar šo šķietami “īsto” realitāti! Lai nonāktu dzeltenos virsrakstos? - “Dvinska sakliedz uz bērnu un bēdas noskalo vīna glāzē”. Kāds spēs kritiski izanalizēt sabiezinātās krāsas, kāds ne, vēl kāds, nedod Dievs, to uztvers kā atļauju pašam tā rīkoties!!! Tādēļ, ja ar iespaidu par savu ikdienu veicinu jūsos vēlmi saskatīt vairāk labo, esmu gandarīta!” tā Dvinska.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on

“Perfekti uzrakstīji,” komentēja Latvijas Blogeru un Influenceru asociācijas izveidotāja un vadītāja, skaistuma blogere Maija Armaņeva.

“Beeeidzot kāds pasaka tieši manas domas par “Instagram” un ko te rādīt vai nerādīt!” raksta Laura Dukure, mūziķa Mika Dukura sieva.

Kā zināms, Rūta ir divu meitu - Grietas un Doras mamma. Līdz šim viņu redzējām tādos raidījumos kā "LNT brokastis" un "900 sekundes". 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu