Anna Sedokova paziņo, ka uzsākusi attiecības (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijā populārā dziedātāja, bijusī grupas "VIA Gra" dalībniece Anna Sedokova saviem sekotājiem sociālajos tīklos paziņojusi, ka ir aizņemtas dāmas statusā. 

Sedokova publiskojusi kadru no kāda restorāna un dziļdomīgu aprakstu pie tā. 

"Pārsteidzoši, cik ļoti mēs esam atkarīgi no tiem, kam pieder mūsu sirds. It kā pašpietiekami, gudri, pie psihologiem ejam, gudras grāmatas lasām, bet vienalga pašpietiekamam izdodas kļūt vienīgi pārī. Kad ir sirds pie sirds. Kad blakus elpo mīļotais. Man tā ir, nezinu, kā ir tev," romantiskajā ierakstā vēsta dziedātāja.

Pēc tam viņa likusi saviem sekotājiem ar emocijikonas palīdzību atzīmēt, vai viņi ir brīvi vai attiecībās. Pati Sedokova komentējusi, ka ir aizņemta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#пролюбовь Удивительно, как сильно мы зависим от того, кому принадлежит наше сердце. И вроде самодостаточные, умные, к психологам ходим и Книги умные читаем, а все равно самодостаточной получается стать только лишь в паре. Когда сердце к сердцу. Когда любимое дыхание рядом. У меня так. Не знаю, как у тебя. Осень сложная пора. Хандра так и пытается подкосить тебя и выбить из колеи. Люди злятся на погоду, а получаешь ты, нэто все временно. Нужно помнить, что скоро зима и станет совсем туго))) Интересно, а сколько у меня тут холостяков, а сколько людей в серьезных отношениях? Давайте узнаём в комментах?? Если вы свободны, то поставьте девочку ??или парня??, а если в паре, то так ? или даже так ?‍?‍?‍?. Я вот ? , а ты?

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Pēc pēdējā laika notikumiem noprotams, ka viņa uzsākusi attiecības ar basketbolistu Jāni Timmu. 

Atgādinām, ka Jānis Timma par šķiršanos no sievas un dēla mātes Sanas Timmas paziņoja sociālajos tīklos: "Pirms vairāk nekā pusgada es pašķiros no mana dēla mātes un sāku jaunu dzīvi. Šodien man svarīgākais ir parūpēties par manu mīļo dēlu Kristianu." 

Pati Sana nu jau izdzēstā ierakstā publiski apstiprināja, ka vīrs viņu krāpis. "No sava vīra tikko uzzināju, ka pirms gada mēs esam pašķīrušies. Tiešām? Es to nezināju, bet zinu to, ka pirms pusgada tu sāki mani krāpt. (..) Vai tā kuce, kurai ir trīs bērni no trim dažādiem vīriešiem ir tā vērta? Un vai zināji, ka neesi viņai vienīgais vīrietis šobrīd?" tā publiski izteikusies Sana Timma, liekot noprast, ka runa ir tieši par Sedokovu. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu