"Ceru, ka viņš beidzot būs skaidrā." Īru bokseris vēlas atriebties Makgregoram

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/LETA

Jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Konors Makgregors un viņa tautietis, bokseris Lūks Kīlers jau ilgāku laiku publiski ir pauduši savas nesaskaņas. Tagad bokseris ir gatavs vēlreiz izaicināt Makgregoru uz boksa maču, bet uzskata, ka cīkstonim vispirms ir jātiek galā ar iekšējām problēmām, vēsta "Business Insider". 

Abu sportistu nesaskaņas radās pēc tam, kad internetā parādījās video, kurā Makgregors iesit vecākam vīram par to, ka viņš atteicās dzert cīkstoņa viskiju.

Pēc tam, kad incidents guva lielu atpazīstamību, Kīlers savā "Twitter" kontā ierakstīja ziņu, kurā atklāja, ka šis nav pirmais līdzīga rakstura incidents.

"Žēl noskatīties, ka Makgregors ir kritis tik zemu. Pirms pāris gadiem viņš ko līdzīgu izdarīja ar manu draugu un joprojām staigā apkārt, juzdamies kā gangsteris. Es būtu priecīgs Makgregoram ierādīt vietu, ja, protams, viņam pietiks drosme," Makgregoru kritizēja īru bokseris.

Makgregors uz šo ziņu reaģēja operatīvi. Bokseris stāsta, ka neilgi pēc "Twitter" ziņas publicēšanas, viņš ir saņēmis zvanu no Makgregora. "Viņš mani sazvanīja un tad sekoja nesakarīga klaigāšanas un apvainojumu jūra. Nedomāju, ka viņš bija skaidrā. Viss ko es atbildēju bija: "Mēs šo visu varētu atrisināt boksa ringā. Ko tu par to saki?"".

Toreiz ideja par cīņu neuzņēma apgriezienus, bet tagad, sarunā ar "Business insider" bokseris atzīst, ka diskusijas par potenciālo cīņu ir atsākušās.

"Es tikai ceru, ka viņš beidzot būs skaidrā. Ceru, ka viņš atgriezīsies, būdams vesels un formā," bokseris komentē iespējamo cīņu ar Makgregoru.

Konors Makgregors cīņu nav aizvadījis kopš pagājušā gada oktobra, kad ceturtajā raundā piekāpās krievu cīsktonim Habibam Nurmagomedovam. Pēdējā gada laikā īru cīkstonis ir paziņojis par karjeras beigšanu, tajā pašā laikā bieži ir parādījušās spekulācijas par atgriešanos oktagonā, bet nākošās cīņas datums joprojām nav nosprausts un, viss liecina par to, ka cīkstonis šogad tā arī cīņu neaizvadīs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu