Latvijas grāmatnīcās atgriezīsies visu laiku populārākais burvis Harijs Poters

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Grāmata "Harijs Poters un Filozofu akmens" izdevums angļu valodā.
Grāmata "Harijs Poters un Filozofu akmens" izdevums angļu valodā. Foto: Reuters/ScanPix

Apgāds "Zvaigzne ABC" izdos grāmatu "Harijs Poters un Filozofu akmens" jaunā izdevumā, kas grāmatnīcu plauktos nonāks 26. novembrī, pastāstīja apgāda pārstāve Kristīne Ilziņa.

Grāmatas par "Hariju Poteru" latviešu valodā iepriekš bija izdevis apgāds "Jumava", bet nu jau labu laiku grāmatnīcās tās vairs nav nopērkamas. Savulaik pie grāmatnīcām veidojās naksnīgas rindas, aktīvākajiem faniem gaidot jaunās grāmatas parādīšanos, tāpat tika dibināts oficiālais fanu klubs, notika rosīgas diskusijas interneta vietnēs.

Apgāda pārstāve pauda, ka jaunajās grāmatās tiks iekļauti oficiāli papildmateriāli par "Harija Potera" pasauli - pirmajā grāmatā tā būs svarīga informācija par vienu no Cūkkārpas burvju skolas namu dibinātājiem, kā arī burvju skolas un apkārtnes karte.

Novembrī gaidāmā "Harijs Poters un Filozofu akmens" izdevuma dizains.
Novembrī gaidāmā "Harijs Poters un Filozofu akmens" izdevuma dizains. Foto: Publicitātes foto

Harija Potera grāmatu sēriju ir sarakstījusi britu rakstniece Dž. K. Roulinga. Tā pārdotākā grāmatu sērija pasaules vēsturē, kas autorei palīdzējusi kļūt par multimiljonāri. Sērijā ir septiņas grāmatas par Harija Potera piedzīvojumiem, un autore turpina rakstīt par burvju pasauli, padarot to aizvien krāšņāku un aizraujošāku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu