Rīgā zaglis, aplaupot meiteni, iegūst vien divus eiro

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Eiro monētas. Ilustratīvs attēls.
Eiro monētas. Ilustratīvs attēls. Foto: Jānis Skruzis/LETA

Kāds zaglis gaišā dienas laikā mēģinājis aplaupīt vairākas sievietes, vēsta raidījums "Degpunktā". 

Krustkalnos kādai 19 gadus vecai meitenei pa ceļam uz augstskolu pienācis kāds svešinieks, kurš viņai piedraudējis un prasījis naudu. 

"Lai gan šajā gadījumā tā summa, ko meitene iedeva, bija neliela – tie bija divi eiro, bet krimināltiesību griezumā tas lietas būtību nemaina, jo tādas darbības ir kvalificējamas kā laupīšana," stāsta Reģionālās pašvaldības policijas priekšnieks Māris Bomiņš.

Meitene pēc šī incidenta zvanījusi uz 110. Uz notikuma vietu nosūtīta viena no Reģionālās pašvaldības policijas ekipāžām, kurus sagaidījusi cietušās māte.

Sieviete policijai aprakstījusi iespējamā ļaundara izskatu, kā arī norādīja virzienu, kur vīrietis devis. Meitenes tēvs jau bija devies tajā virzienā, pa pēdām sekoja arī policisti un drīz vien vīrieti izdevās aizturēt.

Valsts policijā vīrieti pārmeklēja un pie viņa atrastās mantas liecināja par iespējamu saistību ar vēl kādu pārkāpumu. Pie vīrieša tika atrasti dokumenti ar citas personas vārdu, kā arī mantas, par kuru izcelsmi zaglis neko nevarēja pastāstīt. 

Lai arī aizturētais noliedzis, ka būtu ko zadzis, pēc pāris stundām noskaidrojās patiesība. Baložu policijas iecirknī ieradusies kāda kundze gados, kura atklājusi, ka arī kļuvusi par šā uzbrucēja upuri.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu