"Viņš grib man pārdankot pāri? Tas ir labi." Porziņģis pieņem "Knicks" debitanta izaicinājumu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) Ņujorkas "Knikcs" debitants R.Dž Berets aizvadītajā mēnesī intervijā atklāja, ka spēlētājs kam viņš vēlētos pārdankot pāri ir tieši Kristaps Porziņģis. Sarunā ar Dalasas medijiem latviešu spēlētājs atklāja, ka ir gatavs pieņemt izaicinājumu.

Aizvadītajā sezonā, būdams traumēts, Porziņģis tika aizmainīts uz Dalasas "Mavericks". Šķiršanās no Ņujorkas nebija pati gludākā, tādēļ "Knikcs" jaunā spēlētāja komentārus varēja uztvert kā mēģinājumu izpatikt vietējai publikai.

Beidzot savas domas par šo, sava veida, izaicinājumu ir paudis arī pats Porziņģis.

"Viņš grib man pārdankot pāri? Tas ir labi. Esmu metienu bloķētājs. Man vienalga, ko citi saka, es esmu viens no labākajiem metienu bloķētājiem līgā," par savām spējām pārliecināts ir latviešu spēlētājs.

"Vienmēr esmu gatavs izaicinājumam. Uzskatu, ka priekš viņa, tas ir diezgan labs mērķis. Būs forši, ja viņš mēģinās. Es to cienu," Porziņģis pauda gatavību Bereta "uzbrukumam".

Kāds no klātesošajiem medijiem latviešu spēlētājam pajautāja, kurš uzvarēja Porziņģa un Dončiča privātajā trīspunktu konkursā, uz ko latviešu zvaigzne, smejoties, atbildēja: "Neatceros...Bet zinu, ka biju labāks metienos no centra un tas ir pats būtiskākais. Aizgāju no treniņa kā uzvarētājs. Rīt būs jauna diena."

Jaunā NBA sezona sākas 22. oktobrī, bet "Mavericks" pirmo spēli aizvadīs dienu vēlāk, kad Dalasā viesosies Dāvja Bertāna Vašingtonas "Wizards". Savukārt, Baretam pirmā iespēja pierādīt sevis teikto būs jau 8. novembrī, kad viņa pārstāvētā "Knicks" viesosies Dalasā.

Galerija: Kristaps Porziņģis "Mavericks" mediju dienā

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu