"Varēja nebūt nekādu olimpisko medaļu." Bertāna bijušais komandas biedrs stāsta, kā izspruka no nāves

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/LETA

Leģendārais argentīniešu basketbolists Emanuels Džinobili aizvadīja panākumiem bagātu karjeru Nacionālajā Basketbola asociācijā (NBA). Nesenā intervijā spēlētājs atklāja, ka 2004. gadā viņam tikai par mata tiesu izdevies izsprukt no bojāejas, vēsta "Clutchpoints".

Argentīnietis savā karjerā sasniedza daudz. Spēlētājs bija svarīga sastāvdaļa Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Sanantonio "Spurs" izcīnītajos čempiona titulos, kā arī bija Argentīnas izlases līderis 2004. gada Olimpiādē. Tajā gadā argentīnieši paveica šķietami neiespējamo, uzvarot AVS valstsvienību, kas rezultātā ļāva izcīnīt olimpisko zeltu.

Nesenā intervijā ar "Spurs" mediju Džefu Garsiju, spēlētājs atklāja, ka visi minētie sasniegumi varēja arī izpalikt.

"Bija 2004. gads. Ar sievu bijām mūsu medusmēnesī. Braucu ar automašīnu, kad pēkšņi ieraudzīju citu spēkratu, kas līkumā mēģināja apdzīt kravas auto. Noreaģēju un nobraucu nost no ceļa, lai izvairītos no otra auto," notikumus atminas Džinobili.

"Es varēju ieskriet kokā, nobraukt no klints vai arī saskrieties ar pretim braucošo mašīnu. Tajā mirklī varēja beigties viss. Varēja nebūt nekādu olimpisko medaļu, karjeras, nekā. Tā bija tīrākā veiksme, ka izdzīvoju," turpina basketbolists.

Savas spēlētāja gaitas argentīnietis noslēdza 2017.-2018. gada sezonā. Savā, panākumiem bagātajā karjerā, Džinobili četras reizes kļuva par NBA čempionu, divreiz tika iekļauts visu zvaigžņu spēlē un NBA simboliskajā pieciniekā. Argentīnietim vienreiz izdevās izcīnīt arī gada labākā rezervista balvu. 

Video: Ginobili 29 punkti pret ASV 2004. gada Olimpiādē

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu