Pirmdienas horoskops: 7. oktobris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Horoskops pirmdienai, 4. oktobrim.

AUNS Lai labāk saprastu, esošo situāciju, zvaigznes iesaka uz notiekošo paskatīties no malas, rūpīgāk izvērtēt savu līdzšinējo rīcību. Pilnīgi iespējams, pamanīsi nepilnības, kuras noteikti būtu vērts novērst.

VĒRSIS Prasme pierunāt, pārliecināt apkārtējos, būs galvenie šā brīža priekšnosacījumi. Labvēlīga diena saimnieciski organizatorisku jautājumu kārtošanai, dažādu sapulču, sanāksmju vadīšanai.

DVĪŅI Esi vērīgāks pret savu veselību. Ja organisms dod signālu, ka tas ir noguris vai nejūtas labi, mēģini šodien uztaisīt brīvdienu vai vismaz pēc iespējas mazināt darba slodzi. Nekļūsti aizmāršīgs pie auto stūres.

VĒZIS Tevi modīsies vēlme cīnīties par taisnīgumu un patiesumu. Taču pirms iesaisties asākās diskusijās, rūpīgāk novērtē savu oponentu, lai pēc tam nesanāk rūgti nožēlot savu rīcību. Šodien atturies no grādīgajiem.

LAUVA Būsi individuālists, vēlēsies rīkoties tikai pēc saviem ieskatiem. Lieki piebilst, ka šāda nostāja var īsti neapmierināt līdzgaitniekus, izsaukt samērā asu pretreakciju. Esi diplomātiskāks, pielaidīgāks!

JAUNAVA Vēlēsies stiprināt garīgo saikni ar ģimenes locekļiem, jo īpaši atvasītēm. Darba lietās būsi lietišķs, konkrēts un punktuāls. Citiem vārdiem sakot, profesionālā joma tev nesagādās nekādas galvassāpes.

SVARI Progress profesionālajos jautājumos, būs atkarīgs tikai un vienīgi no tavas spējas uzņemties iniciatīvu un izturēt intensīvu darba tempu. Šis var būt zīmīgs brīdis ar zinātni, informāciju tehnoloģijām saistītajiem.

SKORPIONS Pieaugs interese par dzīves materiālo pusi. Ja nepieciešams, droši vari kārtot ar nekustamo īpašumu, apdrošināšanu saistītus jautājumus. Zināmus kavēkļus var radīt privātais auto.

STRĒLNIEKS Gan mājas dzīvē, gan profesionālajā vidē būsi ļoti atsaucīgs, draudzīgs pret apkārtējiem. Nav izslēgts, ka līdzgaitniekiem dosi vērtīgus padomus, pasargāsi no kļūdainas, nepārdomātas rīcības.

MEŽĀZIS Ja vien būsi pietiekami centīgs un neatlaidīgs, noteikti sasniegsi nospraustos rezultātus. Pie kāda Mežāža zīmes pārstāvja apvāršņa var parādīties ļoti simpātiska, noslēpumaina būtne.

ŪDENSVĪRS Šis var būt brīdis, kurā jutīsies burtiski kā no laivas izmests. Iespējams, saskarsies ar domstarpībām ģimenes dzīvē, kuras arī radīs atsvešinātības sajūtu. Esi piesardzīgāks, veicot visa veida aprēķinus.

ZIVIS Centies būt stingrāks savā nostājā, neļauj apkārtējiem mainīt savus lēmumus. Šī diena vairāk piemērota radoša rakstura aktivitātēm. Ja iespējams, izvairies apmeklēt valsts iestādes vai kārtot tieslietas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu