Otrdienas horoskops: 8. oktobris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Horoskops otrdienai, 8. oktobrim.

AUNS Var sanākt interesanta situācija, kad cenšoties izvairīties no mazām nepatikšanām, vari “uzskriet” virsū patiesi apjomīgiem sarežģījumiem. Nezaudē ticību panākumiem un neļaujies emocijām!

VĒRSIS Ja līdz šim neesi pat domājis par privāto biznesu, pilnīgi iespējams, ka šobrīd kā zibens no skaidrām debesīm, sapratīsi, ka ir pienācis īstais brīdis, veidot kaut ko savu, kļūt neatkarīgākam!

DVĪŅI Panākumos svarīgu lomu spēlēs prasme iekļauties kolektīvā, būt tolerantam pret citādāku viedokli. Tie Dvīņi, kuri paklausīgāk peldēs pa straumi, arī varēs uzskatīt sevi par lielākajiem ieguvējiem.

VĒZIS Kārtojot darba lietas, būsi nosvērts un pacietīgs. Nebūs nekāds brīnums, ja augstākstāvošie ievēros tavu spēju bez lieka trokšņa, tikt galā ar ikdienas pienākumiem. Dienas izskaņā alksi otrās pusītes uzmanību!

LAUVA Apkārtējos meklēsi atklātību un godīgumu. Ja kolēģu vidū parādīsies, kāds jauniņais, viņš no tavas puses var tikt pamatīgi izprašņāts. Taču nepārcenties, nekļūsti pārlieku uzstājīgs, ziņkārīgs.

JAUNAVA Tavas analītiskās dotības un praktiskās iemaņas būs savu uzdevumu augstumos. Sevišķi spēcīgi to var izjust Jaunavas, kuras saistītas ar zinātniski pētniecisko jomu, loģistikas, transporta sfēru.

SVARI Attiecības ar mīļoto var tiešā veidā ietekmē tavas darba lietas, padarīt tevi emocionālāku, subjektīvāku, pieņemot profesionālos lēmumus. Šis nav pats atbilstošākais brīdis nopietniem darījumiem.

SKORPIONS Ja spēsi uzveikt drūmo omu, diena noteikti būs izdevusies! Katrā ziņā, tev pietiks gan apķērības, gan enerģijas, lai tiktu galā ar visiem šķēršļiem, ar kuriem saskarsies darba lietās.

STRĒLNIEKS Tavs ugunīgais, azartiskais raksturs var kļūt par paša klupšanas akmeni. Neļauj sevi iesaistīt finansiālās avantūrās, neklausies ātras peļņas solījumiem, esi apzinīgāks pret ikdienas pienākumiem.

MEŽĀZIS Kaut arī pēc dabas neesi garīgu, filozofisku lietu piekritējs, šodien tavas domas var apcerēt augstās matērijas, globālus jautājumus. Pielūko, lai savdabīgais noskaņojums neveicina neuzmanības kļūdas.

ŪDENSVĪRS Zvaigznes neapšaubāmi iesaka vērīgāk ieklausīties pieredzējušāku kolēģu sacītajā, vairāk pieturēties pie labi zināmām, pārbaudītām vērtībām. Dienas izskaņā velti laiku ģimenes dzīvei.

ZIVIS Var nākties pildīt pienākumus, kuri sagādā nepatīkamas emocijas, izsauc nomāktību, apnikumu. Taču neko darīt, nāksies vien sakost zobus un tikt galā ar uzticēto. Dienas izskaņā oma noteikti uzlabosies!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu