Ceturtdienas horoskops: 10. oktobris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto. Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 10. oktobrim. 

AUNS Lai sasniegtu cerēto, tev šoreiz nāksies pūlēties dubultā. Nav izslēgts, ka saskarsies ar neparedzētiem šķēršļiem, kuri liks kā nākas pārdomāt tālāko rīcību, viest zināmus labojumus esošajā darba kārtībā.

VĒRSIS Ja rūpēsies par to, lai tavā rīcībā nonāktu svaigākā informācija par jauninājumiem profesionālajā sfērā, tiksi atbilstoši atalgots. Attiecībās ar laulāto var rasties nelielas domstarpības par dzīves materiālo pusi.

DVĪŅI Nesteidzies ar secinājumiem, centies rūpīgāk pārdomāt lēmumus, kuri skar naudu vai juridiskās nianses! Kāds Dvīņu zīmes pārstāvis var nonākt pie secinājuma, ka ir jāpapildina profesionālo zināšanu krājumi.

VĒZIS Pateicoties intuīcijai, iepriekšējai pieredzei, spēsi ātri vien nošķirt melus no patiesības. Šis ir atbilstošs brīdis, lai organizētu lietišķa rakstura tikšanās, īstenotu projektus, kuri saistīti ar masu medijiem, reklāmu.

LAUVA Būsi noskaņots sasniegt nospraustos panākumus un nav svarīgi vai tas prasīs virsstundas vai citus papildus ieguldījumus. Šobrīd daudz ko darīsi godkāres, sabiedrības atzinības, uzslavu dēļ.

JAUNAVA Nav izslēgts, apzināti izvairīsies no apkārtējiem, jo jutīsi sevī briestam nervozitāti, aizkaitināmību. Strādājot vienatnē, izdosies atgūt iekšējo līdzsvaru un panākt uzstādītos darba mērķus!

SVARI Tiekoties ar sadarbības partneriem, domubiedriem, tev pastāv lieliskas iespējas radīt jaunas idejas, likt pamatu perspektīvam projektam. Galvenais, ticēt sev, neļaut šaubām, apkārtējo kritikai bremzēt sevi.

SKORPIONS Notiekošais tevī var radīt neapmierinātību, taču tu labi apzināsies, ka šobrīd nespēj mainīt lietu virzību. Lai uzlabotu sev omu, ieteicams pievērsties radošām vai arī garīgām nodarbēm.

STRĒLNIEKS Tava rīcība brīžiem var kļūt nedaudz haotiska. Pareizāk būtu pabeigt vienu darbu, pirms ķerties klāt nākamajam nevis darīt divas lietas vienlaicīgi. Saskarsmē ar mājiniekiem būsi jautrs un bezrūpīgs.

MEŽĀZIS Kaut arī tavā dabā ir censties visu racionalizēt, šoreiz jūtamākus panākumus gūs tie Mežāža zīmes pārstāvji, kuri spēs pieņemt zināmu haosu un strādāt nestandarta apstākļos, improvizēt.

ŪDENSVĪRS Darbs no tevis prasīs lielus enerģijas krājumus, pacietību. Nav izslēgts, ka dienas izskaņā jutīsies gluži kā izspiests citrons. Taču šobrīd paveiktais spēlēs lielu lomu tavā turpmākajā karjeras izaugsmē.

ZIVIS Piemērots brīdis ar mantojumiem, tieslietām, nekustamo īpašumu saistītiem jautājumiem. Panākumos liela nozīme būs spējai savaldīties, neļaut vaļu emocijām, saglabāt vēsu, pārdomātu nostāju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu