Piektdienas horoskops: 11. oktobris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Horoskops piektdienai, 11. oktobrim. 

AUNS Diena, kurā vari saskarties ar maldīgu, apzināti sagrozītu informāciju. Esi piesardzīgs, ja tev kārtojamas ar nekustamo īpašumu, mantojumiem saistītas lietas. Vakaru velti mīļotajam cilvēkam.

VĒRSIS Centies mācīties ne tikai no savām, bet arī apkārtējo kļūdām. Manīgākie zīmes pārstāvji var tikt pie jaunām peļņas iespējām, rast kontaktus ar perspektīviem sadarbības partneriem.

DVĪŅI Samērā jūtīgi uztversi apkārt notiekošo. Nav izslēgts, tev radīsies pārmetumi pret kolēģu izteikto kritiku, taču nesteidzies ar atbildes reakciju. Šoreiz līdzgaitnieku sacītajā var slēpties liela daļa patiesības.

VĒZIS Pēc iespējas rūpīgāk ieklausies priekšniecības norādēs un atturies no pašdarbības. Dienas pirmajā pusē nav ieteicams apmeklēt valsts iestādes, savukārt, pēcpusdienā esi piesardzīgāks pie auto stūres.

LAUVA Zvaigžņu stāvoklis ir piemērots, lai risinātu attiecības ar mājiniekiem, jo īpaši mīļoto cilvēku. Komunikācijā ar laulāto būsi iejūtīgs un saprotošs, kas palīdzēs ātrāk nonākt pie vēlamā rezultāta.

JAUNAVA Šobrīd veiksmi, izdošanos sola kolektīvas aktivitātes. Vari pievērsties gan radošajai, gan lietišķajai darbībai. Kāda Jaunava šodien nolems uzsākt jaunas attiecības vai ievirzīt esošās formālākā gultnē.

SVARI Enerģijas tev pietiks, lai tiktu galā ar visiem darbiem. Taču kā zināms traucēklis var izrādīties paša neuzmanība, aizmāršīgums. Lai nav viens un tas pats darbs jādara divreiz, neļauj atslābt savai uzmanībai.

SKORPIONS Jutīsi sevī neapšaubāmu vēlmi būt pirmajām, labākajam. Ārēji gan to īpaši neizrādīsi, taču iekšēji izjutīsi pamatīgus godkāres uzplūdus. Svarīgi nepārcensties, neiekrist pārmērību grāvī.

STRĒLNIEKS Situācija darbā var prasīt ātru reakciju, drosmīgus lēmumus, kurus tu spēsi pieņemt ar apbrīnojamu vieglumu. Saskanīgās attiecības ar kolēģiem ikdienu padarīs jautrāku un saulaināku.

MEŽĀZIS Lieliski tiksi galā ar visa veida organizatoriskajiem jautājumiem. Saimnieciskie instinkti izcels tevi uz apkārtējo fona, palīdzēs augstākstāvošajiem labāk saskatīt tavu izaugsmes potenciālu!

ŪDENSVĪRS Vairāk koncentrējies saviem tiešajiem pienākumiem un atturies no citu kritizēšanas, pamācīšanas. Šodien būtu vēlams atturēties no juridisku jautājumu kārtošanas un veltīt lielāku uzmanību ģimenei.

ZIVIS Ja reiz esi pieņēmis kādu lēmumu – rīkojies, nesāc apšaubīt sevi! Panākumi solās vairāk nākt to Zivs zīmes pārstāvju rokās, kuri saistīti ar mākslas, izklaides pasauli. Attiecībās ar mīļoto var mosties greizsirdība.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu