Sestdienas horoskops: 12. oktobris (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Horoskops sestdienai, 12. oktobrim.

AUNS It visā tieksies ieņemt līdera lomu. Taču der apzināties, ka kļūstot pārlieku ugunīgam, sāncensīgam, tu riskē iedragāt attiecības ar līdzgaitniekiem. Labāk ieturi harmoniju starp savām un citu ambīcijām!

VĒRSIS Svarīgi tikt vaļā no nedēļas laikā uzkrātā stresa, negācijām, pārdzīvojumiem. Ja neesi sporta fanāts, dodies garākā pastaigā vai izmanto pirts, SPA procedūras. Vakaru velti mīļotajam cilvēkam.

DVĪŅI Kopumā šī solās būt patīkama diena, kurā par sevi neliks manīt nedz sadzīviskie strīdi, nedz citas nebūšanas. Atpūtas ziņā nebūsi pārāk izvēlīgs, tev vienlīdz pie sirds ies mājas atmosfēra vai došanās ciemos.

VĒZIS Attiecībās ar mīļoto ļoti svarīga būs atklātība un spēja atzīt savas kļūdas. Partneris nekļūdīgi jutīs, ja tu ko slēp un ja neatklāsi, kas nomāc tevi, otrā pusīte sajutīsies atstumta, aizvainota. Izrunājieties!

LAUVA Tevī valdīs kaislīgs un romantisks noskaņojums, ar kuru vēlēsies dalīties ar mīļoto. Kā labs sākums varētu būt vakariņas, sveču gaismā, kurām sekotu vēl intriģējošāks un atmiņā paliekošs turpinājums.

JAUNAVA Ļauj mājiniekiem pašiem izdomāt, kad un ko viņiem darīt, atliec savas norādes, kritiku uz citu brīdi. Ir īstais laiks, lai tu pievērstos hobijam, pavadītu laiku domubiedru vidē, smeltos jaunas zināšanas.

SVARI Draugi neļaus sēdēt mājās, tādējādi iesaistot tevi pat vairākos izklaides pasākumos. Ik pa brīdim var pārņemt filozofisks noskaņojums, kurš liks aizdomāties par patiesajām dzīves vērtībām, jēgu.

SKORPIONS Iespējams, kādu Skorpiona zīmes pārstāvi būs ķērusi pavisam negaidīta Amora bulta, kura liks to vien kā domāt par sastapto personu. Būsi apjucis par savām jūtām, vēlēsies ar kādu izrunāties.

STRĒLNIEKS Galvā šaudīsies trakulīgas idejas, kuras nekādi neliks tev mieru. Ja tām spēsi rast piepildījumu dzīves radošajās izpausmēs, lieliski! Savukārt, ja iesaisties ekstrēmās aktivitātēs, nezaudē veselo saprātu!

MEŽĀZIS Nedēļas laikā paveiktais priecēs, un tu alksi izbaudīt saldos darba augļus. Ja doma veikt lielāku pirkumu, labāk to īstenot dienas otrajā pusē. Kaut gan laiks vairāk piemērots romantiskām aktivitātēm.

ŪDENSVĪRS Būsi apveltīts ar iniciatīvu, enerģiju, taču tev nebūs skaidra mērķa, ko šodien vēlies darīt. Lieliskas idejas var piespēlēt tuvinieki, ar kuriem kopā arī zvaigznes iesaka pavadīt brīvdienu!

ZIVIS Protams, vari ļaut sev kā nākas atpūsties, taču der iegaumēt, ka šodien tavs organisms var būt jūtīgāks pret grādīgo dziru. Tāpēc, lai nerastos lieki sarežģījumi, baudi, bet ar izteiktāku mēra izjūtu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu