Svētdienas horoskops: 13. oktobris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 13. oktobrim. 

AUNS Labprāt dienu pavadīsi mājās, uzkrāsi spēkus jaunajai darba nedēļai. Arī otrā pusīte nebūs noskaņota nekam trakulīgam. Nav izslēgts, kopīgi pievērsīsieties mājas uzkopšanai un laicīgi dosieties pie miera.

VĒRSIS Šodien atvasītēm var būt pavisam nelāgs noskaņojums, tāpēc nesāc viņas vēl vairāk uzvilkt ar pamācībām, audzināšanu. Labāk izrunājies kā līdzīgs ar līdzīgu, centies viņas morāli atbalstīt.

DVĪŅI Piemērots brīdis, lai nedaudz pārdomātu dzīvi. Saprastu vai kopumā esi apmierināts ar sasniegto un ko tu redzi, skatoties savā nākotnē. Visticamāk, ka tev būs nepieciešams arī mīļotā cilvēka padoms.

VĒZIS Tev dvēsele tā vien prasīs jautrību, sabiedrību, ar vienvārdsakot – lustīgu laika pavadīšanu! Visspēcīgāk tas izpaudīsies brīvo Vēža zīmes pārstāvju vidū. Taču arī precētie zinās, kā krāšņi pavadīt laiku!

LAUVA Ja kaut ko vēlēsies, nāksies visu darīt pašam, uz mājiniekiem nebūs ko paļauties, jo katram no viņiem būs savi plāni. No otras puses, vienatnē spēsi mierīgi, neviena netraucēts, pilnībā īstenot iecerēto.

JAUNAVA Tava saimnieciskā un praktiskā daba nelaidīs tevi izklaidēties, pirms nebūsi paveicis minimālo “devu” mājas uzkopšanas darbus. Taču līdz ko tie būs pabeigti, dosies dzīvē!

SVARI Noskaņojums būs samērā kaprīzs. Mīļotajam cilvēkam būs grūti uzminēt, kā lai tev izdabā. Iespējams, ka pareizākais risinājums šobrīd būtu katram atpūsties savā nodabā. Vakarā oma jūtami uzlabosies!

SKORPIONS Šodien vēlams izvairīties no materiālu jautājumu apspriešanas ar otro pusīti, jo tie var izraisīt pārāk asas diskusijas, tā arī nenonākot pie saprātīga rezultāta. Labāk ļauties atpūtai, bezrūpībai!

STRĒLNIEKS Īpaši nerausies pēc saviesīgās dzīves, ballītēm. Šodien vislabprātāk laiku pavadīsi mīļotā cilvēka sabiedrībā. Varbūt kopīgi pievērsīsieties, kāda kulinārijas šedevra radīšanai.

MEŽĀZIS Šodien var pamosties tava Mežāža spītīgā daba, kura savu izpausmi var rast sīkos sadzīviskos strīdos, principiālā nostājā patiesi mazsvarīgās lietās. Lieki piebilst, būtu labi, ja tu no tā spētu izvairīties!`

ŪDENSVĪRS Kādam var rasties nepieciešamību tur pat vai visu dienu pavadīt ofisā, nobeidzot svarīgus darbus. Par paveikto izjutīsi gandarījumu, taču rūgtums par “izbojāto” brīvdienu tomēr saglabāsies.

ZIVIS Ja esi nonācis zināmās krustcelēs un tevi māc šaubas kā tālāk rīkoties, droši lūdz padomu gados vecākajiem radiniekiem. Šoreiz tieši dzīves pieredze spēs dot vajadzīgo virzienu, atbildes uz jautājumiem!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu