Video: Policija Ķengaragā uz karstām pēdām noķer auto zagli (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policija. Ilustratīvs attēls.
Valsts policija. Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Ceturtdien, 3. oktobrī, ap plkst. 21 Rīgas pašvaldības policija (RPP) saņēmusi ziņu, ka Ķengaragā tik tikko nozagts kāds pelēks "BMW X5". Pēc aptuveni stundas kāda RPP ekipāža pamanījusi aprakstam atbilstošu spēkratu. Pie BMW sastaptajam vīrietim bija visnotaļ interesanta versija par notikušo, taču drīz vien noskaidrojies, ka tieši aizturētais izrādījies auto zaglis, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Vīrietis sākotnēji noliedzis, ka būtu auto nozadzis. RPP darbiniekiem viņš stāstīja, ka lietojis alkoholu kādā bārā, sapratis, ka pienācis laiks doties, un ar kādu citu bāra apmeklētāju sarunājis, ka viņu aizvedīs. Jau esot ceļā, mašīnā esošie pamanījuši policijas ekipāžu, iebraukuši stāvvietā un aizmukuši kur kurais.

Tikai policistu aizturētais vīrietis izvēlējies nebēgt, un likumsargiem taisnojās, ka auto nav vadījis.

Drīz stāvvietā ieradās arī Valsts policijas (VP) darbinieki. Aplūkojot videoierakstus, kā BMW tiek nozagts, likumsargi secinājuši, ka aizturētais ir vainojams šajā noziegumā.

Ķengaraga iecirkņa Kriminālpolicijas priekšniece Inga Meikšāne raidījumam pastāstīja, ka pati zādzība notikusi visai neparastos apstākļos.

"Cilvēks apstājās pie tirgus kārtot savas darīšanas, atstāja mašīnu vaļā un iedarbinātu, un atslēgas, protams, aizdedzē," stāstīja Meikšāne. "Garām gāja cilvēks, jau aizturēts un bijis policijas redzeslokā par analoģiskiem noziegumiem. Iespējams, apstākļu sakritības dēļ pēkšņi viņš izdomāja, ka var pārvietoties ar transportlīdzekli."

Aizturētais noziegumā atzinies un apgalvo, ka nožēlo izdarīto. Tas gan nemaina faktu, ka viņam draud līdz pat pieciem gadiem cietumā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu