Indrašim rezultatīva piespēle Maskavas "Dinamo" uzvarā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: www.dynamo.ru

Latvijas izlases uzbrucējs Miks Indrašis sestdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē atdeva vienu rezultatīvu piespēli, palīdzot Maskavas "Dinamo" pārtraukt trīs zaudēto spēļu sēriju.

(Papildināta ar Maskavas "Spartak" spēles rezultātu.)

"Dinamo" viesos ar rezultātu 4:1 (1:1, 1:0, 2:0) pārspēja Jekaterinburgas "Avtomobilist", kas ir viena no Austrumu konferences vadošajām vienībām.

Indrašis laukumā pavadīja 14 minūtes un divas sekundes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem un vienreiz gūlās ripas ceļā. Latvijas hokejists rezultatīvi asistēja ceturto vārtu guvumā.

Rezultātu jau ceturtajā minūtē atklāja Vjačeslavs Kuļomins, izvirzot vadībā viesus, bet izlīdzinājumu piecas minūtes vēlāk panāca Anatolijs Goliševs. Otrā perioda vidū precīzs bija Andrejs Mironovs, bet pēdējie divi vārti tika gūti trešajā trešdaļā, precīzi metot Kirilam Ļaminam un Vladimiram Brjukvinam.

Desmit minūtes līdz spēlēs beigām starp vairākiem spēlētājiem izcēlās kautiņš, Goliševam un Ivanam Muranovam saņemot disciplinārsodus, tādējādi hokejisti spēli noslēdza priekšlaicīgi.

Līdz ar panākumu šajā spēlē "Dinamo" lauza trīs zaudēto maču sēriju.

Sestdienas vakarā laukumā devās arī Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas "Spartak", kuru vada Harijs Vītoliņš un Oļegs Znaroks.

"Spartak" viesos ar rezultātu 2:1 (0:0, 1:0, 0:1, 0:0, 1:0) pēc spēles metienu sērijā uzvarēja šosezon labu sniegumu demonstrējušo Podoļskas "Vitjaz".

Daugaviņš realizēja "Spartak" komandas pirmo "bullīti", bet laukumā viņš pavadīja 20 minūtes un 44 sekundes, kuru laikā reizi meta pa vārtiem un uzvarēja abos iemetienos. Tikmēr Karsums uz ledus pabija 17 minūtes un 20 sekundes un tāpat kā Daugaviņš uzvarēja abos iemetienos.

Maskavas "Dinamo" ar 17 punktiem 14 spēlēs Rietumu konferencē ieņem piekto vietu, bet "Spartak" ar 15 punktiem tikpat spēlēs ir septītā.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu zonā. 

Regulārajā čempionātā katra komanda tāpat kā iepriekšējā sezonā aizvadīs pa 62 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu