Kas jāvelk mugurā katrai Zodiaka zīmei, sagaidot Jauno 2020. gadu (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Katrai zodiaka zīmei jābūt pienācīgi sagatavotai Jaunajam gadam - daudzi uzskata, ja svētki tiks sagaidīti pareizi, tie nesīs panākumus un veiksmi visam nākamajam gadam. Pirms sākt domāt par Jaunā gada svinībām, labāk ir iepazīties ar astrologu ieteikumiem par to, kas jāvelk mugurā, lai piesaistītu veiksmi maģiskajā vecgada vakarā un visu jauno gadu, vēsta portāls "Postimees".

» Dzīves līkloči un negaidītas atskārsmes - Tamāra Globa atklāj Zodiaka zīmes, kurām veiksies 2020. gadā

Auns

Šīs zīmes pārstāvjiem, lai svinētu Jauno gadu, vislabāk ir izvēlēties savu iecienīto krāsu - sarkano. Tieši šis tonis izcels Auna agresivitāti un seksualitāti. Kleitai jābūt ar izgriezumu un vēlams ar taisnu griezumu. Var būt piemērots arī brīvā stila kostīms, kurā ir persiku un citrusaugļu krāsa. No aksesuāriem Auni var izvēlēties zīda šalli.

Vērsis

Šīs zīmes pārstāvjiem derēs zils apģērbs, taču ir vērts padomāt par to, ka Žurka baidās no ūdens, tāpēc labāk ir palikt uz gaiši zilas vai zili-melnas krāsas nots. Vēl viens variants Jaunajam 2020. gadam ir pelēks uzvalks ar ziliem akcentiem. Ja stils neatbilst, tad varat izvēlēties brīvu, baltas krāsas kleitu vai arī melnā vai zaļganā krāsā.

Dvīņi

Šīs zīmes pārstāvjiem piestāvēs kleitas aukstos toņos, tieši šī izvēle nākamajā gadā nesīs ievērojamus panākumus. Dvīņiem vislabāk ir mainīt savu tēlu un aksesuāros izmantot sudraba rotaslietas.

Vēzis

Šīs zīmes pārstāvjiem ir piemērots sudrabots krītoša auduma apģērbs, un jūsu tēlu papildinās sudraba rotaslietas. Apmetnis būs lieliski piemērots pilnīgam izskatam.

Lauva

Šīs zīmes pārstāvji var eksperimentēt, izvēloties apģērbu, lai svinētu Jauno gadu. Vislabāk ir piemērots sarkanais tonis apģērbos. Kleitai jābūt līdz grīdai un ar dažiem zelta pavedieniem.

Jaunava

Šīs zīmes pārstāvjiem vajadzētu būt garam apģērbam un pēc iespējas mazāk izmantot dažādas rotaslietas. Ir arī kostīmu iespēja, kas apvieno šokolādes, balto un brūno krāsu. Turklāt, visticamāk, Jaunavas izcelsies tirkīza vai persiku krāsas apģērbā.

Svari

Šīs zīmes pārstāvjiem jāizvēlas melnas vai sudraba krāsas kostīms, taču noteikti jāizceļ apavi un aksesuāri. Runājot par aksesuāriem, jums nevajadzētu sevi ierobežot - auksti papēži un dimanti būs tas, kas vajadzīgs.

Skorpions

Pats labākais, lai sagaidītu Jauno 2020. gadu, ir viegls apģērbs ar atsegtu muguras daļu, labākais no visiem - sarkans vai oranžs. Joprojām šim pasākumam piemērota ir maza, melna vakarkleita ar nelielu iegriezumu, kas izcels šīs zīmes seksualitāti.

Strēlnieks

Šīs zīmes pārstāvji var izvēlēties jebkuru apģērbu, ieteicams pievērst uzmanību tirkīza krāsai. Tēlu var papildināt ar rotaslietām, vēlams sudraba.

Mežāzis

Šīs zīmes pārstāvji būs piemēroti gandrīz jebkuram apģērbam, kam būs spilgta krāsu gamma. Vai arī jūs joprojām varat izvēlēties smilšu krāsas apģērbu. Vissvarīgākais, kas jāatceras, ir tas, ka rotaslietām jābūt atļautajās robežās. Kleitas garumam vajadzētu būt nedaudz zem ceļgala.

Ūdensvīrs

Astrologi iesaka radikāli mainīt savu attēlu. Ja pēc savas būtības tie ir pietiekami pieticīgi, tad jums vajadzētu atļauties kleitu spilgtā krāsā. Ja ādas tonis ir gaišs, tad labāk izvēlēties vēsākus toņus. Rotaslietām jābūt masīvām, vēlams ar lieliem akmeņiem.

Zivis

Šīs zīmes pārstāvjiem vislabāk ir izvēlēties baltu vai zilu apģērbu. Joprojām pastāv mazas klasiskās kleitas variants ar rotājumu, kas simbolizētu Jauno gadu. Ja viss tiek izdarīts pareizi, tad Jaunais gads nesīs ievērojamus panākumus.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu