Pāvels Globa nosauc Zodiaka zīmes, kuras piedzīvos pārsteidzošu veiksmi oktobrī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Astrologs Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls.
Astrologs Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls. Foto: Ekrānuzņēmums

Slavenais krievu astrologs Pāvels Globa atklāj, kurš no Zodiaka loka pārstāvjiem oktobrī būs visveiksmīgākais. Ir četri šādi laimīgie. Vai jūs esat viņu vidū?

Auns

Viens no galvenajiem veiksminiekiem 2019. gada oktobrī, pēc Pāvela Globas teiktā, būs Auns. Astrologs ir pārliecināts, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvji spēs tikt galā ar vecajām bailēm un doties pretim izmaiņām.

Aunam dzīves pagrieziens notiks pēc spēcīga enerģijas pieplūduma, kas kopā ar viņu personīgajām vēlmēm radīs pozitīvas pārmaiņas.

Vērsis

Apbrīnojama enerģija 2019. gada oktobrī parādīsies arī Vērsī. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji tiks galā ar uzkrātajām problēmām un atradīs to, ko ilgi meklēja. Astrologs sola, ka Vērsis oktobrī tiks galā ar finansiālām grūtībām un nodibinās attiecības ģimenē.

Šis mēnesis, viņaprāt, ir vairāk piemērots pārmaiņām dzīvē nekā citi. Nebaidieties ne no kā un atveriet sevi pārmaiņām, konsultē Globa.

Dvīņi

Dvīņiem oktobrī būs daudz svaigu ideju. Astrologs šīs zīmes pārstāvjiem iesaka nebaidīties iet likteņa virziena un neaizmirst par intuīciju. Atmetiet visas šaubas un pārliecinieties - jums veiksies, un enerģijas pieplūdums dos ieguldījumu jūsu plānos. Galvenais nevienu nemaldināt un būt sirsnīgam.

Mežāzis

Oktobrī Mežāzis piepildīs savu ilgi loloto vēlmi. Tas, par ko jau sen sapņojāt, beidzot ienāks jūsu dzīvē. Nepalaidiet garām Visuma signālus un sāciet rīkoties, neatliekot ne minūti. Aizmirstiet pagātnes neveiksmes un ienesiet dzīvē panākumus, konsultē astrologs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu