Timmam deviņi punkti "Himki" uzvarā Vienotās līgas spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jānis Timma
Jānis Timma Foto: bckhimki.ru

Latvijas basketbolists Jānis Timma svētdien guva deviņus punktus Vienotās līgas mačā, palīdzēdams viņa un Daira Bertāna pārstāvētajai Maskavas apgabala "Himki" komandai svinēt uzvaru.

Mitišču basketbolisti viesos ar 106:86 (29:26, 26:20, 23:17, 28:23) uzveica Krasnojarskas "Jeņisej".

Timma laukumā pavadīja 15 minūtes un 22 sekundes, kuru laikā grozā raidīja trīs no pieciem tālmetieniem.

Tāpat viņš izcīnīja divas atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra vienu bumbu, bloķēja vienu metienu, četras reizes pārkāpa noteikumus, izprovocēja divas piezīmes un tika pie 12 efektivitātes koeficienta punktiem.

Tikmēr Bertāns dziedē savainojumu un nebija pieteikts spēlei.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 22 punktiem un deviņām piespēlēm bija Aleksejs Šveds, bet pa 18 punktiem sameta Džeremijs Evanss un Entonijs Gils, kuriem attiecīgi deviņas un sešas atlēkušās bumbas. Pretiniekiem 22 punkti un 11 bumbas zem groziem bija Dastinam Hogam.

"Himki" ar trim uzvarām trīs spēlēs Vienotajā līgā ieņem pirmo vietu.

Šajā Vienotās līgas sezonā regulārajā turnīrā startē 13 komandas, aizvadot divu apļu turnīru un pēc tam astoņām labākajām kvalificējoties "play-off" cīņām. Turnīrā startē deviņas Krievijas komandas, kā arī pa vienai vienībai no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, turnīrā nepiedalās "VEF Rīga" komanda.

Iepriekšējā sezonā par čempioniem tika kronēti Maskavas CSKA basketbolisti, kuri finālsērijā ar 3-0 pārspēja "Himki" vienību. CSKA basketbolisti Vienotajā līgā triumfējuši astoņas sezonas pēc kārtas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu