Porziņģis izceļas ar rezultativitāti un izpelnās fanu atzinību (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Foto uzņēmums no YouTube video

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas "Mavericks" svētdien aizvadīja atklāto treniņspēli, kurā rezultatīvi nospēlēja Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis.

"Mavericks" spēlētāji bija sadalīti divās komandās, kas aizvadīja 20 minūtes ilgu treniņspēli (viens puslaiks 10 minūtes). 

Treniņspēli klātienē vēroja "Mavericks" fani, kas veltīja ovācijas Porziņģim un pēc mača lielā rindā gaidīja Latvijas basketbolista autogrāfu.

Porziņģis jau spēles sākumā trāpīja pustālo metienu. Viņš pirmajās piecās minūtēs guva 10 punktus.

Maču liepājnieks pabeidza ar 12 punktiem, palīdzot baltajos kreklos tērptajai komandai ar rezultātu 57:39 uzvarēt vienību zilajos kreklos.

Pēc spēles komentārus par aizvadīto treniņu sniedza arī pats spēlētājs.

"Vienmēr vēlos būt agresīvs, lai parādītu, uz ko esmu spējīgs, izmantojot savus auguma parametrus. Biju noilgojies pēc basketbola un sāncensības. Ceru, ka sezonu iesākšu labi, lai jau no paša sākuma parādītu savas spējas," teica Porziņģis.

Komplimentus Latvijas basketbolistam veltīja arī galvenais treneris Riks Kārlails.

"Viņš ir vienreizējs uzbrucējs. Tāpat ir skaidri redzams, ka viņš ir smagi strādājis, lai būtu tur, kur viņš ir tagad," pārliecināts bija Kārlails. "Noteikti ir lieliska sajūta atgriezties NBA arēnā pēc tik ilga laika. Nometne ir tikai sākuma posmā, bet viņam viss izdodas lieliski."

"Mavericks" komandai pirmā oficiālā pirmssezonas pārbaudes spēle paredzēta trešdien, kad jātiekas ar Oklahomsitijas "Thunder". Dalasas vienība pirmo šīs sezonas spēli aizvadīs 24.oktobrī, tiekoties ar Dāvja Bertāna pārstāvēto Vašingtonas "Wizards". 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu