Kuras ir Zodiaka labākās vecmāmiņas?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Gandrīz visiem ir siltas atmiņas, kas saistītas ar vecmāmiņām - kurš gan cits spēj uzcept tik garšīgu plātsmaizi vai dot tik viedu padomu? Dažām vecmāmiņām ir dabas dots talants padarīt savu mazbērnu ikdienu krāsainu un aizraujošu. Par to vēsta portāls "Postimees".

Ūdensvīrs

Ļoti paveicies ir tiem cilvēkiem, kuru vecmāmiņas ir dzimušas Ūdensvīra zīmē - šīm omītēm vienmēr ir kāds interesants stāsts, ar kuru dalīties, turklāt viņas pasakas stāsta ar tādu aizrautību, it kā viss stāstītais patiešām būtu noticis. Mazbērni zem šī zvaigznāja dzimušās omītes klātbūtnē ir vai apburti un, kamēr vien viņa tiem ir gatava stāstīt nākamo stāstu, viņiem neko citu uz šīs pasaules nevajag.

Ūdensvīra zīmē dzimušās vecmāmiņas vienmēr spēj izdomāt kādu interesantu rotaļu un ļoti labprāt ar mazbērniem dodas uz kino, muzejiem vai teātri. Šīs sievietes ir spējīgas aizraut savu mazāko radinieku uzmanību un atklāt viņiem apkārtējās pasaules burvību. Šīs vecmāmiņas patiesi kļūst par savu mazbērnu vislabākajiem draugiem.

Dvīņi

Dvīņu zīmes omītes izceļas ar īpašu pozitīvismu un dzīvesprieku, un ir gatavas šādu skatu uz dzīvi nodot arī saviem mazbērniem. Viņas māca bērniem nekad nepadoties grūtību priekšā, būt drosmīgiem, nebaidīties no savām vēlmēm un vienmēr tiekties pēc saviem mērķiem. Zem šī zvaigznāja dzimušās vecmāmiņas ir gatavas ar mazbērniem doties dažādos aktīvos pārgājienos vai pat piedalīties sporta spēlēs.

Vēzis

Šīs Zodiaka zīmes vecmāmiņas ir īstākās siltuma un draudzīguma paraugsievietes. Šīs dāmas spēj sadraudzēties ar ikvienu un vienmēr rīkojas tā, lai viņu mazbērni justos droši un aprūpēti. Vēža zīmes omītes vienmēr ir gatavas uzņemt ciemiņus, viņām vienmēr atrodas laiks, lai uzklausītu mazbērnu raizes un viņu kumodēs vienmēr ir paslēpies kāds našķis, ar kuru iepriecināt savus mazos radiniekus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu