Mēnesi pēc viesuļvētras "Dorians" gruvešos atrasts izdzīvojis kucēns

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Izglābtais suns Brīnums
Izglābtais suns Brīnums Foto: Facebook/ Big Dog Ranch

Glābēji saka, ka mēnesi pēc viesuļvētras "Dorians" izpostītajās Bahamu salās viņi atraduši novārgušu, bet dzīvu kucēnu sabrukušās ēkas gruvešos, vēsta raidsabiedrība CNN.

» Sieviete Bahamu salās no viesuļvētras "Dorians" izglābj 97 klaiņojošus suņus

"Lielā suņu rančo" glābšanas vienības locekļi piektdien, 4. oktobrī, Mārdhārborā atrada suni, kura vārds tagad ir Brīnums ("Miracle"), izmantojot infrasarkano staru detektoru no drona.

Brīnums pēc ēkas sabrukšanas gandrīz tika saspiests līdz nāvei, ieslogot viņu zem salauzta stikla, gaisa kondicionēšanas ierīces un būvgružiem.

Vienu gadu vecais suņuks bija izdzīvojis, pārtiekot tikai no lietus ūdens, no dzīvnieka atrašanas mirklī bija palikuši tikai "kauli un āda" un viņš pats saviem spēkiem nespēja pastaigāt.

Neskatoties uz viņa šausmīgo stāvokli, Brīnums sveica glābējus, luncinot asti.

Glābēji sacīja, ka viņi kucēnam nodrošinās medicīnisku un emocionālu atbalstu un cer uz pilnīgu atveseļošanos.

"Brīnums būs gatavs adopcijai pēc atveseļošanās, ja vien viņa īpašnieki pēc viņa neatgriezīsies," sacīja viens no glābējiem. "Mēs esam apzinājuši dažas ģimenes, kuras zaudēja savus mājdzīvniekus, kuri, viņuprāt, bija miruši vai tika nošķirti no viņiem evakuācijas laikā, un Brīnums viņiem dod jaunu cerību."

Viesuļvētra "Dorians" septembra sākumā skāra Bahamu salas, nogalinot desmitiem cilvēku un simtiem bezvēsts pazudušos. Masu evakuācijas rezultātā tika pamesti neskaitāmi dzīvnieki. Līdz šim "Lielais suņu rančo" ir izglābuši 139 suņus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu