"Uzdejo man, Edij!" Makgregors izsmej boksa promoteri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/LETA

2017. gadā Konors Makgregors aizvadīja boksa maču ar leģendāro Flojdu Meivezeru, kurā piedzīvoja zaudējumu desmitajā raundā. Makgregoru uz atgriešanos boksa ringā mēģināja pierunāt slavenais boksa promoteris Edijs Hīrns, uz ko īrs atbildēja savā stilā, vēsta "The Sun".

Boksa promoteris Edijs Hīrns ir viens no vadošajiem sava amata profesionāļiem Pasaulē. Hīrns ir strādājis ar tādām boksa superzvaigznēm kā Entoniju Džošua, Amiru Kānu, Aleksandru Usiku un citiem.

Hīrns kādā intervijā izteicās, ka vēlētos sadarboties arī ar Makgregoru.

"Ja Konors vēlētos aizvadīt vēl kādu cīņu boksā, gribētu ticēt, ka es būtu pirmais cilvēks, kam viņš zvanītu. Viņš pats spēj labi popularizēt cīņas, bet ar manu palīdzību tas izdotos vēl labāk," stāsta Hrīns.

"Godīgi sakot, vienmēr esmu nedaudz apbrīnojis Konoru. Kā viņš spēj sevi pasniegt apkārtējiem un pārdot savas cīņas," labus vārdus īru cīkstonim veltīja Hrīns.

Uz šādiem boksa promotera komplimentiem Makgregors atbildēja sev ierastajā stilā:

"Uzdejo man, Edij!"

Hrīns citā intervijā atzina, ka būtu gatavs izpildīt īru cīkstoņa uzstādījumu. 

"Es darīšu jeb ko, ko tu teiksi, vecozēn. Es tev uzdejošu, Konor. Es Konoram varētu dejot visu dienu, ja viņš parakstītu līgumu ar "Matchroom" [Hrīna pārstāvētā promotēšanas organizācija]," gatavību upurēties biznesa vārdā pauž Hrīns.

"Pēc Makgregora atbildes mans telefons burtiski uzsprāga. Visu laiku saņēmu ziņas, ka Konors mani ir pieminējis. Tas ir satriecoši, cik populārs viņš ir. Konors ir leģenda. Es būtu gatavs popularizēt jeb ko, kur viņš ir iesaistīts. Tas būtu mans sapnis," apbrīnu neslēpj Hrīns.

31 gadu vecais Makgregors savas karjeras laikā jaukto cīņu mākslā ir guvis 21 uzvaru un četras reizes atzinis pretinieka pārākumu. Boksā īrs ir aizvadījis tikai vienu cīņu, kurā piedzīvoja zaudējumu Flojdam Meivezeram.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu