Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

"Tas mani padara neatvairāmu!" Slavena influencere atklāj, ka izmanto vaginālo šķidrumu kā smaržas (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Influencere Šenona Budrama. Ilustratīvs attēls.
Influencere Šenona Budrama. Ilustratīvs attēls. Foto: Ekrānšāviņš no Instagram

Pāris pūtienu mīļāko smaržu pirms došanās uz randiņu vai tikšanos ar draudzenēm - kas gan tajā neparasts? Tiesa, influencerei un seksoloģei Šenonai Budramai šis parastais rituāls iekļauj sevī arī samērā neparastu praksi - viņa nesen izdotā grāmatā atklājusi, ka regulāri izmanto savu vaginālo šķidrumu kā smaržas, kas piesaista pretējā dzimuma pārstāvju uzmanību, atklāj portāls "The Sun".

Sieviete savā grāmatā "The Game of Desire" ("Iekāres spēle") skaidro savu neparasto ieradumu, stāstot, ka vaginālais šķidrums darbojas kā spēcīga "mīlas tinktūra", īpaši tad, kad tas tiek ievākts ap ovulācijas laiku. Sieviete gan atklāj, ka šos ķermeņa izdalījumus sievietes var izmantot arī jebkurā citā laikā, kad viņas vēlas paaugstināt savu pašapziņu.

"Man bieži vien jautā - vai tiešām ananāsa baudīšana uzlabo ģenetāliju garšu pirms orālā seksa? Mana atbilde ir - ja tu tam tici, tad tas noteikti nostrādā. Gluži tāpat ar vaginālajiem izdalījumiem - nav pierādāms, vai tie patiesi padara to izmantotāju neatvairāmu, taču, ja ticēsi, ka tie palīdz, tu uzvedīsies daudz brīvāk un pašpārliecinātāk," atklāj grāmatas autore.

Šenona Budrama savā garadarbā dalījusies arī ar instrukcijām par to, kā iegūt un izmantot šo "dabisko parfīmu". 

Viņa atklāj, ka no sākuma esot jānomazgā rokas un tad ar pirkstu jānovelk gar savu vaginālo atveri. Vissvaigākais esot tas šķidrums, kas tiek noņemts no Bartolini dziedzeriem - zirņa lieluma orgāniem, kas spēlē nozīmīgu lomu vaginālā kanāla lubricēšanā. Tad, kad uz pirkstiem ir pietiekams sekrētu daudzums, tos var uzsmērēt uz kakla, atslēgas kaula un roku locītavām.

Šārona Budrama apgalvo, ka ar šādu smaržu iespējams piesaistīt potenciālo partneru uzmanību. Sieviete šo metodi ir izmantojusi desmit gadus un bieži vien saskārusies ar pastiprinātu cilvēku interesi.

Lai arī tiešu vaginālo šķidrumu iedarbību pierādīt ir diezgan grūti, influencere atklāj, ka "katru reizi, kad izmantoju šo metodi, jūtos kā maģiska dieviete ar burvīgu noslēpumu. Tas padara mani neatvairāmu".

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu