Karsums iemet "Spartak" uzvaras vārtus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mārtiņš Karsums
Mārtiņš Karsums Foto: Edijs Pālens/LETA

Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētais Maskavas "Spartak" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē viesos pagarinājumā pieveica Sanktpēterburgas SKA.

"Spartak", kuru vada Harijs Vītoliņš un Oļegs Znaroks, viesos vienu no Rietumu zonas līdervienībām uzvarēja pagarinājumā ar 3:2 (2:0, 0:1, 0:1, 1:0).

Pēc Dmitrija Višņevska un Robina Hanzla metieniem vairākumā viesi pirmajā periodā izvirzījās vadībā ar 2:0. Otrajā trešdaļā vienus vārtus atguva Antons Burdasovs, bet mača 41.minūtē Vladimirs Tkačovs panāca neizšķirtu - 2:2. Pagarinājumā jau 28.sekundē pēc Aleksandra Hohlačova piespēles uzvaras vārtus guva Mārtiņš Karsums.

Karsums spēlēja 13 minūtes un desmit sekundes, kuru laikā četrreiz meta pa vārtiem, uzvarēja vienā no diviem iemetieniem, reizi bloķēja metienu un reizi izpildīja spēka paņēmienu.

Daugaviņš 18 minūtēs un 36 sekundēs uz ledus uzvarēja divos no četriem iemetieniem, pa reizei bloķēja metienu un izpildīja spēka paņēmienu, kā arī nopelnīja divas soda minūtes.

Tikmēr Maskavas "Dinamo" viesos ar rezultātu 0:1 (0:1, 0:0, 0:0) zaudēja Novosibirskas "Sibir", kas ir viena no Austrumu zonas vadošajām vienībām.

Indrašis laukumā pavadīja 15 minūtes un 46 sekundēs divas reizes meta pa pretinieku vārtiem.

Maskavas "Dinamo" ar 17 punktiem 15 spēlēs Rietumu zonā ieņem piekto vietu, bet "Spartak" ar tikpat punktiem 16 mačos ir vietu aiz "Dinamo".

Šosezon KHL čempionātā piedalās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu zonā. 

Regulārajā čempionātā katra komanda tāpat kā iepriekšējā sezonā aizvadīs pa 62 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu