Andrejsalas apkaimē, iespējams, nevērīgi nomesta izsmēķa radīts uzliesmojums laupa vīrieša dzīvību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Ugunsgrēks, kas bija izcēlies kādā četrstāvu mājā Katrīnas Dambī, atklājis vienu no nama lielākajām problēmām, kurai līdz šīm vairākums iemītnieku nebija veltījuši gana daudz uzmanības. Dūmu detektoru neesamība novedusi pie ļoti smagām sekām. Nelielas ugunsgrēks izcēlies kādā otrā stāva dzīvoklī – pusnaktī, taču iemītnieki uz to brīdi jau gulējuši ciešā miegā, vēsta raidījums "Degpunktā".

"Sieviete pamodās no dūmiem, kas jau bija visapkārt. Viņa pateica, ka mēģināja atvērt logu, jo apkārt viss bija dūmos. Kad viņa piegāja pie viņa, viņš vēl kustināja plakstiņus, bet tad jau viss," raidījumam stāsta mājas iedzīvotāja Inese.

Kamēr kundze bezcerīgi vedinājusi telpas un mēģinājusi atdzīvināt vīru pašas spēkiem, miteklī turpinājuši krāties dūmi, un pēc brīža pati dzīvesbiedra glābēja zaudējusi samaņu.

Piedūmojumu pamanījuši tuvāko dzīvokļu kaimiņi, un tikai tad izsaukti ugunsdzēsēji. Glābēji nekavējoties uzsākuši durvju laušanu, zinot, ka iekšā atrodas vairāki cietušie, un viņu dzīvībām draud briesmas.

Tikuši telpās, ugunsdzēsēji uzgājuši divus bezsamaņā esošus cilvēkus. Sieviete aizvesta uz slimnīcu, taču vīrieša dzīvību glābt neizdevies.

Sieviete joprojām atrodoties slimnīcā, un veselības stāvoklis esot smags. Turklāt kaimiņi piebilst, ka viens no nelaimes izcelšanās ticamākajiem iemesliem varētu būt saistīts ar neuzmanīgu izsmēķa nosviešanu.

Šobrīd vairāki namā dzīvojošie vēdina telpas, jo istabās joprojām saglabājusies spēcīga dūmu smaka. Cilvēki saka, ka jau ieplānojuši veikala apmeklējumu, lai iegādātos dūmu detektorus. Arī mājas vecākā gatavo vēstuli nama pārvaldniekam, lai tas nodrošinātu iekārtu esamību katrā koplietošanas telpu stāvā, norāda raidījums.

Noskaties sižetu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu