Foto: Karīna Račko glaunā ballītē prezentē savu jaunāko erotisko romānu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
 Karīnas Račko grāmatas "Sasietā" prezentācija
Karīnas Račko grāmatas "Sasietā" prezentācija Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Septembra beigās grāmatnīcu plauktos nonācis romantiski erotisko dižpārdokļu autores Karīnas Račko jaunākais romāns "Sasietā". Pirmdien, 7. oktobrī, mājīgajā Paviljonā Ziedoņdārzs pulcējās Račko daiļrades cienītāji uz grāmatas prezentāciju. Ieskaties foto!

Foto: Karīnas Račko grāmatas "Sasietā" prezentācija

Račko jauno romānu uzskata par savu emocionāli smalkāko un skarbāko darbu. Stāsta galvenā varone Denīze ir veiksmīga psiholoģe, kura kopā ar labākajām draudzenēm pošas atzīmēt vecmeitu ballīti, taču svinībās nākas stāties pretī pagātnei – vīrietim, kurš reiz salauzis viņas sirdi. Rētas joprojām nav sadzijušas, no jauna uzjundī mežonīga kaisle, un Denīzei, pienākuma apziņas, ilgu un mīlestības pavedienu sasietai, jāpieņem sarežģīts lēmums…

Račko fani sociālajos tīklos jau dalījušies ar pirmajām sajūsmas pilnajām atsauksmēm par nupat iznākušo darbu, apgalvojot, ka tas “aizskar līdz kaulam” un “ielaužas sievietes zemapziņā”. Lasītāji pauž viedokli, ka šī Račko grāmata ir citādāka nekā iepriekšējās, sižets neparedzams, kā arī dēvē šo par emocionāli smagāko un iespaidīgāko autores darbu.

Zobārste Karīna Račko ir viena no populārākajām Latvijas jaunajām rakstniecēm, kuras iepriekšējie romāni – “Saplēstās mežģīnes”, “Debesis pelnos” un “Samaitātā” – tikuši pārdoti vairāk nekā 30 tūkstošos eksemplāru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu