"Saimniekšova" Ventis sniedz savu versiju par konfliktu ar Magoni: Viņa ir mele! (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook / Ventis Vītols/ Magone Burka

Dzejniece un šovu zvaigzne Magone Šutoviene STV Pirmā! realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” veltīja skarbus vārdus Ventim Vītolam, ar kuru Magoni reiz vienojušas visai vētrainas attiecības un kurš ir abu kopīgā dēliņa Raimonda tētis. Tagad ar portālu "Apollo" sazinājās pats Ventis, lai sniegtu savu versiju par konfliktu.

Atgādinām, ka Magone izrādīja klaju neapmierinātību par to, ka Ventis it kā pēc piecu gadu pauzes pieprasīja tikšanos ar dēlu. Pats Ventis gan norāda, ka tie ir meli, jo viņš šajā laikā ir vairākkārt mēģinājis panākt tikšanos ar atvasi. 

Ventis ir sašutis, ka Magone šovā uztaisījusi intrigu un "sagrozījusi faktus". Arī SMS no Venta, kuru viņa lasīja šovā, ir citādāks, nekā Magone to pasniegusi. 

Foto: No privātā arhīva

"Tiesājāmies vēl 2017. gada 16. martā. No laika gala esmu centies satikt puiku, bet viņa to nav ļāvusi. Es vispār nezināju, kur bērns atrodas, jo viņa man to neatklāja ne reizi, kaut gan esmu to jautājis daudz reižu. Praktiski viss, ko viņa teica šajā video par mani, viņa to centās iesmērēt 2014. gada tiesā, bet nekas nesanāca," portālam "Apollo" skaidroja Ventis. 

Vīrietis bilda, ka tā ir bijis kopš laika gala, tādēļ viņš ir nikns, ka Magone viņu publiski pataisījusi par ļauno tēlu. 

"Viņa pat tiesā gribēja man atņemt tēva tiesības, bet aptaisījās abas ar savu advokāti un pirmajās 10 minūtēs dabūja ņemt pārtraukumu tiesā, lai varētu iziet apspriesties. Tāda ir viņas tīrā daba pret mani un bērnu. Uzvārdu pa kluso, melojot dzimtsarakstu nodaļā, nomainīja no mana uz savu, bet ekrānā stāsta par māti savu, ka uzvārds Burka viņai ir uzspiests. Man vēl pasē ir zīmols, kur bērnam ir mans uzvārds," norādīja Ventis. 

Kā atklāja vīrietis, visu šo laiku viņam nav izdevies sazināties ar Magoni, jo viņš ir bijis nobloķēts sociālajos tīklos. 

"Tagad nesen pamanīju, ka Facebook esmu atkal atbloķēts. Uz e-pastiem neatbildēja pēdējā laikā. Skype arī nē, bet telefona numuru es nezināju. Ātrāk pie dēla nebraucu, jo nemaz nezināju viņa adresi. To man svešs cilvēks iedeva aizpagājušo trešdien, ja nemaldos," sašutis ir Ventis. 

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu