Vai Sedokova? Jānis Timma publisko foto ar jauno mīļoto (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latvijas basketbolists, Maskavas apgabala "Himki" spēlētājs Jānis Timma vietnē "Instagram" dalījies ar fanu ilgi gaidītu foto, kurā viņš redzams sadevies rokās ar savu jauno simpātiju. 

Lai arī fotogrāfijā abi ir pagriezušies ar muguru pret kameru, vērīgākie zina teikt, ka basketbolistam pie rokas ir Krievijā populārā dziedātāja, bijusī grupas "VIA Gra" dalībniece Anna Sedokova.

Sievietei fotogrāfijā redzams zīmola "LA Story" apģērbs, kuram viņa ir īpašniece. 

Foto: instagram/janis.timma

Atgādinām, ka Jānis Timma par šķiršanos no sievas un dēla mātes Sanas Timmas paziņoja septembra sākumā sociālajos tīklos. "Pirms vairāk nekā pusgada es pašķiros no mana dēla mātes un sāku jaunu dzīvi. Šodien man svarīgākais ir parūpēties par manu mīļo dēlu Kristianu." 

Pati Sana nu jau izdzēstā ierakstā publiski apstiprināja, ka vīrs viņu krāpis. "No sava vīra tikko uzzināju, ka pirms gada mēs esam pašķīrušies. Tiešām? Es to nezināju, bet zinu to, ka pirms pusgada tu sāki mani krāpt. (..) Vai tā kuce, kurai ir trīs bērni no trim dažādiem vīriešiem ir tā vērta? Un vai zināji, ka neesi viņai vienīgais vīrietis šobrīd?" tā publiski izteikusies Sana Timma, liekot noprast, ka runa ir tieši par Sedokovu. 

Sedokova publiski aizstāvējusi Timmu, sakot, ka "Jānis ir pats laipnākais un kārtīgākais cilvēks, kādu es jebkad esmu satikusi!" Tāpat viņa nesen atklāja, ka ir attiecībās, tiesa, neminot, ar ko. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu