Videonovērošanas kameras palīdz atklāt marihuānas darījumu starp pusaudžiem (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Rīgas centrā pašvaldības policija vakar, 7. oktobrī, aizdomās par marihuānas tirgošanu aizturējusi 16 gadus vecu pusaudzi, aģentūru LETA informēja Rīgas pašvaldības policija.

Videonovērošanas centra darbinieki pirmdienas, 7. oktobra, vakarā skvērā pie Latvijas Nacionālās operas un baleta ēkas pamanīja jauniešu bariņu. Likumsargi ievēroja, ka viens no jauniešiem no somas izvelk maisiņu ar zaļganbrūnu vielu un padižojas vienaudžiem, tādēļ uz notikuma vietu tika nosūtīta tuvākā policijas ekipāža.

Kamēr ekipāža bija ceļā, videonovērošanas kamerās bija redzams, kā pie jaunieša pieiet kāda meitene un apmaiņā pret naudu paņem vienu no maisiņiem.

Patruļas ierašanās brīdī iespējamā pircēja diemžēl jau bija pametusi notikuma vietu un tuvākajā apkārtnē nebija manāma, tādēļ policisti devās pie iespējamā tirgotāja. Pēc videonovērošanas centra darbinieku norādēm policisti jaunieša penālī atrada trīs maisiņus ar zaļganbrūnu augu izcelsmes vielu.

16 gadus vecais penāļa īpašnieks atzina, ka tā esot marihuāna, un apgalvoja, ka to atradis kādā Purvciema parkā uz zemes.

Tāpat jaunietis atzina, ka iepriekš netālu no operas vienu maisiņu pārdevis. Vienlaikus pārbaudīti arī pārējie jaunieši, taču pie viņiem narkotiskās vielas netika atrastas. Tāpat arī nekas neesot liecinājis, ka pārējie jaunieši būtu narkotiku reibumā.

Iespējamais pārkāpējs nogādāts Valsts policijā turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Video: Rīgas pašvaldības policijas publicētais videonovērošanas materiāls

*Video aizturētajam jaunietim pārveidota balss 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu