"Liekat mani iekšā, es pakakāšu." Policija Pārdaugavā aiztur bravūrīgu dzērājšoferi (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policija. Ilustratīvs attēls.
Valsts policija. Ilustratīvs attēls. Foto: Toms Koklītis / LETA

Pārdaugavā policisti aizturējuši autovadītāju, kurš pie stūres bija sēdies reibumā. Vīrietis atteicies sadarboties ar policiju, vēsta raidījums "Degpunktā". 

Iļģuciemā policijas darbinieki dienas gaišajā laikā ievērojuši kādu automašīnu, kuru vadītājs nebija spējīgs kontrolēt. Automašīna stāvēja krustojumā un ilgu laiku neveica nekādu manevru. Pēc mirkļa, kad automašīna uzsāka kustību, kļuva skaidrs, ka autovadītājs nesaprot, ko dara. Policijas darbinieki nolēma apturēt vadītāju un noskaidrot lietas apstākļus. 

Autovadītājs kārtībsargiem atzinis, ka pirms sēšanās pie stūres lietojis alkoholu. Lai arī vadītājs atzinis, ka pārkāpis likumu, tālākā procedūra ievilkusies, jo vīrietis atteicies nosaukt savu personas kodu.

Aizturētais atteicies paiet nost no ceļa, tādēļ policijas darbinieki bija spiesti vīrieti noguldīt uz asfalta. Notikuma vietā ieradusies arī ceļu policija, un aizturētajam tika konstatētas gandrīz trīs promiles alkohola. 

Autovadītājs aizvests uz Gaujas ielu, kur ticis intervēts izmeklētāja kabinetā. Pēc tam vīrietis nogādāts Čiekurkalna izolatorā. Tā kā vīrietis vadījis auto bez autovadītāja apliecības, turklāt alkohola reibumā, tiks ierosināts kriminālprocess. 

Noskaties video! 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu