Agnese Zeltiņa skaidro, kā jebkurā vecumā saglabāt sievišķību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/actressagnesezeltina/

​Aktrise un uzņēmēja Agnese Zeltiņa, kura vienmēr valdzinājusi ar savu sievišķību, savām fanēm atklāja noslēpumu, kā, viņasprāt, to saglabāt visa mūža garumā.

“Mums katrai iespējams jēdziens SIEVIŠĶĪBA laikam nozīmē mazliet ko citu. Vienai - augstus papēžus, īsu kleitu, garus matus. Kādai citai - maigu balsi, nevarību, mīļu dudināšanu un nevainīgu koķetēšanu. Varu runāt tikai un vienīgi par sevi un man liekas, ka sievišķības kvintesence slēpjas visā tajā, kas mūs atšķir no pretējā dzimuma.

Ja runājam par ārējām izpausmēm, tad man sievišķīgi vienmēr nozīmē būt sakoptai. Liels paldies manai mammai! Tas ir prioritāte jebkurā vecumā.

Un neattiecas tikai uz izskatu, bet arī uz to, kas notiek iekšpusē un ap pašu sievieti. Ko mēs izstarojam un kādu enerģiju raidām pasaulei. Tā ir mūsu katras sievišķīgā atbildība. Protams, ka ikdienas steiga mūs bieži aizved prom no sievišķīguma, bet ... Man ļoti patīk būt sievietei. Sevi kā sievieti es laikam pirmoreiz apzinājos 7. klasē, kad mana “pirmā mīlestība”- zēns no 8.a man pateica, ka esmu skaista. Gadiem ejot jau nekas būtiski nemainās - mēs esam meitenes, pusaudzes, jaunas sievietes, pieaugušas sievietes un tad ... kā mēdzu mīļi jokot... vecas meitenes. Bet īstas sievietes mēs varam būt no pirmā līdz pēdējam elpas vilcienam. Pievilcīgas, skaistas, iekārojamas.

Tam vajadzīgs tikai viens - turēt tīru savu sievišķo enerģiju.

Katrai no mums noteikti ir savas metodes un dažādos sievietes dzīves laikaposmos tās noteikti atšķiras, bet vienu es sev katru dienu atgādinu - es esmu sev vislabākā. Ar savām kļūdām, neveiksmēm, taču nebeidzamu vēlmi ticēt labajam, skaistajam pasaulē un cilvēkos un pirmkārt jau pašai SEV,” Zeltiņa.

Tāpat viņa šoruden sekotājus izglītoja par biznesa jautājumiem, stāstot gan to, kā dibinājusi rotu uzņēmumu “Soulstones”, gan ar padomiem, kā pašiem kļūt par uzņēmējiem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Labrīt visiem PĒDĒJĀ #septembris dienā!???☀️Pateicoties @ilvija_fitandhappy ieteiktajai tēmai “KĀ UZSĀKT SAVU BIZNESU “, ar to arī sākšu savu pārdomu sēriju??☕️Šis būs mans, tīri subjektīvs pieredzes stāsts, iespējams ar vairākiem turpinājumiem ( tas jau būs atkarīgs no Jūsu intereses komentāru sadaļā). 1️⃣Tātad ... IDEJA par @soulstonesbyagnesezeltina radīšanu radās 2013.gada rudenī, kad pēc 2 gadu itāļu valodas apmācībām un modeles darba @qvc_italy es pakoju savus čemodānus, lai atgrieztos mājās Latvijā??Patiesību sakot, mans bizness sākās tāpēc, ka Itālijā es paliku bez savām mīļajām, tēta darinātajām rotām un arī citām, man emocionāli dārgām un nozīmīgām dāvanām?Un arī šo esmu minējusi vairākkārt... man tētis bija juvelieris. Paralēli darbam savā darbnīcā, kur viņš apstrādāja sudrabu, zeltu un dārgakmeņus ( kas padomju laikā bija aizliegts ), viņš strādāja par darbmācības, zīmēšanas un rasēšanas skolotāju. ✍️Tātad, vienā jaukā dienā, dažādu nejaušību un sakritību rezultātā, visas manas, no bērnības dāvātās rotaslietas,pēkšņi bija nonākušas kādu citu cilvēku rokās un nebija atgūstamas nekādā veidā ( te nu man jāsaka - apdrošiniet savus juvelierizstrādājumus, lai kur Jūs dotos!) un es paliku ar mazmazītiņiem briljanta auskariņiem ausīs.?‍♀️Un skaistām atmiņām par aizgājušo godību? Tad nu es sāku domāt, ar ko rotāties un sāku pētīt piedāvājumu, jo bija pilnīgi skaidrs, ka ar savu @qvc_italy modeles algu man pašai saviem spēkiem pie briljantiem netikt?Starp citu, sievietēm sev briljanti nav jādāvina, tam domāti vīrieši????Šādu pētījumu rezultātā es sāku staigāt pa mazmazītiņām #artigianiitaliani darbnīciņām Florencē, Boloņā, Romā un Milānā un skatīties kādi meistari tur strādā un ko labu viņi tur dara? Un man atklājās vesela pasaule , par kuras eksistenci es varēju tikai nojaust. Skaidrības pēc uzreiz precizēšu - zinot juvelieru darba izmaksas vienam izstrādājumam , zinot to, ka darbam ar dārgmetāliem un dārgakmeņiem ir sava specifika, es zināju, ka nodarbošos tieši ar #bizuteria veidošanu.⭐️ TURPINĀJUMS SEKOS✍️☕️Bildes no @soulstonesbyagnesezeltina 2013. gada un pašas pirmās kolekcijas LA MIA SICILIA? Fotogrāfe @asanitra ? Vide @grandpalaceriga ?

A post shared by AGNESE ZELTINA (@actressagnesezeltina) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Labrīt oktobrī! Turpinot tēmu “KĀ UZSĀKT SAVU BIZNESU”, domāju,ka būtiski svarīgi ir to uzsākt ar uzticamiem cilvēkiem. Cilvēkiem, kuru redzējums ir tāds pats kā tavējais un kuri domā ilgtermiņā un redz skaidru vīziju kā to attīstīt✍️ Par cik es nāku no mākslinieciskas vides, man nekad nav bijis problēmu ar idejām un radošumu, taču viss, kas saistās ar uzņēmējdarbību, bija jāmācās????Man ļoti patīk apgūt jaunas zināšanas un es arī kāri tvēru informāciju, lasīju atbilstošu literatūru, jo nevēlējos būt diletante un nekompetenta tajā, ko daru??? Ļoti palīdzēja Amerikā iegūtā pieredze, producējot filmu “I Want Your Girl!”, bet ar to vien bija par maz, lai izprastu kā maziem soļiem piepildīt mērķi par uzņēmumu, kura piedāvājums ir aktuāls, vajadzīgs un pieprasīts. Vissvarīgākais katram zīmolam, manuprāt ir stāsts, kas tam pamatā. Filozofija. Jāsaprot ar ko tavs piedāvātais produkts atšķirsies, kādas emocijas tas dos cilvēkam, kas to iegādāsies? Ne mazāk svarīgs par pašu produktu ir veids kā tas tiks pasniegts. Ļoti svarīgi saprast KAS būs tava mērķauditorija. Protams, ka mazā uzņēmumā, kas tikko sper pirmos soļus, pirmajā laikā visu nākas darīt vienam pašam. Jāstrādā ļoti garas stundas, lai skrupulozi izstrādātu rīcības plānu, veidu kā un kur notiks komunikācija ar klientu, jāveido attiecības ar pirmajiem partneriem? Man uzreiz bija pilnīgi skaidrs, ka klients jāuzrunā caur sociālajiem tīkliem un tam protams nepieciešams ļoti kvalitatīvs un skaists vizuālais materiāls. Un te nu ir jāatrod fotogrāfs, kas precīzi atspoguļo atmosfēru, sajūtas un zīmola konceptu. Ar fotogrāfiem man vienmēr bjusi apbusēji bagātinoša un ļoti laba sadarbība, lai minu @polina.viljun , @annaturanova , @aigaredmane ??????PIrmajos gados mums savas studijas vēl nebija un viss notika tikai online veikalā un caur veikaliem. Man ļoti paveicās, ka jau pirmajā gadā mūsu rotas nokļuva daudzos veikalos, tie mūs uzmeklēja paši? Taču es ļoti labi atceros savu paziņu sejas izteiksmi, ieraugot mani, piedāvājot @soulstonesbyagnesezeltina rotas Kalnciema tirdziņā??Toreiz , 2014.gada vasarā tā bija vienīgā iespēja satikt savas klientes klātienē??‍♀️??‍?????‍?Turpinājums sekos☀️#nocopypaste

A post shared by AGNESE ZELTINA (@actressagnesezeltina) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☑️MAZAIS BIZNESS. ATZIŅAS.IZAICINĀJUMI. 1️⃣Bizness vienmēr ir komanda, tātad tie ir cilvēki. Pilnīgi iespējams, ka jūs gadiem visu darāt viens pats, bet tam ir cits apzīmējums - individuālā uzņēmējdarbība, kur esat komersants vai pašnodarbinātais?Biznesā, ja tas ar katru gadu aug, bez palīgiem neiztikt. 2️⃣Ir skaidri jāapzinās, ka neviens darbinieks tavā komandā tavu biznesu neuztvers ar tādu pienākuma un atbildības sajūtu kā tu pats. Viņi visi tomēr auklē “ svešu bērnu “ nevis savējo. 3️⃣Katram ir savs EGO, raksturs, paradumi, ar katru darbinieku jāprot veidot attiecības, deleģējot katram tieši to, kas viņam sagādā visvairāk prieka un vislabāk padodas. 4️⃣Ja darbiniekam uzticēsi to, kam viņš nav motivēts, būs kļūdas un tu par tām maksāsi gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. 5️⃣Ļoti svarīga, manuprāt, ir biznesa ētika, īpaši ar sadarbības partneriem. Labu, cieņpilnu un ilglaicīgu ( lai gan kas mūsu “tūrisma laikmetā” ir ilglaicīgs) attiecību uzturēšana, abpusēji izdevīgu līgumu slēgšana un saistību ievērošana. Latvija ir maza un tas ir ļoti, ļoti būtiski. 6️⃣Darbs ar klientiem un spēja izprast viņu vajadzības, vēlmes un emocionālās saiknes veidošana ar klientēm ( tās pārsvarā ir sievietes ), pastāvīgo klientu iepriecināšana ar uzmanību, īpašo atlaidi, individuāla pieeja ir neatsverams pamats, pateicoties kam var ļoti daudz izprast par laiku, sabiedrības noskaņojumu un cilvēku enerģiju dotajā laikā. 7️⃣Tomēr arī biznesā ne visam jābūt komerciālam, vienmēr jāatvēl vieta mākslai. Tāpat kā modes industrijā ir jābūt dažādām līnijām: 1) ekskluzīvai, dārgai “statement “ līnijai, kurā katra rota mūsu gadījumā ir vienā eksemplārā, kādas atļaujas nēsāt vien ļoti pārdrošas, spilgtas un modernas personības 2)pieprasīti, klasiski modeļi - bestselleri, kas katru sezonu mainās līdzi tendencēm un iecienīti pie klientēm, kas seko un gaida jaunumus 3)demokrātiska līnija, kas tiek duplicēta un pielāgota katram klientam?☑️ Pirms turpinu, ļoti vēlētos lasīt kas ir Jūsu izaicinājumi Jūsu profesijās un darbā ar cilvēkiem??? @sievietesbiznesa ???

A post shared by AGNESE ZELTINA (@actressagnesezeltina) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Par biznesa izaicinājumiem un pieļautajām kļūdām varētu rakstīt vēl ilgi un to noteikti turpināšu, bet šodien vēlos atbildēt @ligaviksna par tēmu KĀ REDZĒT SKAISTO SEV APKĀRT? ? ?Atceros, kad biju maziņa knīpa, kaut kur izlasīju skaistu vēlējumu kādā sev adresētā apsveikuma kartiņā un tas bija šāds: “Lai neatstāj Tevi skaistums”... Ko Jūs domātu šo lasot? Es pilnīgi noteikti ne toreiz, ne tagad to neuztvēru kā norādi, kas adresēta uz manu ārieni, bet ko pavisam citu, proti: 1️⃣Redzēt skaisto un būtisko sev apkārt,bieži pat visvienkāršākajās lietās☀️ 2️⃣Kultivēt sevī spēju dzīvot skaisti un cilvēka cienīgi 3️⃣Prast transformēt arī savu neglīto, dēmonus un ēnas puses , ieguldot tajā zināšanas un enerģiju, ko mums sniedz dzīve 4️⃣Māku un spēju veidot sev apkārt skaistu vidi un būt kopā ar skaistiem, sirdī cēliem cilvēkiem 5️⃣Spēju priecāties par skaistumu ikdienā vai tas būtu maigs vēja pieskāriens, bērna smaids vai tikko uzplaucis zieds vai jūtas? 6️⃣Dotības atšķirt patiesi skaisto no tukšā, ārējā un mānīgā 7️⃣Nešausmināties par neglīto, atšķirīgo, nepareizo, bet uztvert to kā Lielā Plāna daļu, kas nepieciešama jebkuram kontrastam, JO tikai piedzīvojot gan vienu gan otru , mēs saprotam kas ir KAS? ?KO Jums nozīmē SKAISTUMS visās tā nozīmēs un kāpēc mēs meklējam SKAISTO?? ?Vai tiešām SKAISTUMS izglābs pasauli? Kā domājat Jūs?

A post shared by AGNESE ZELTINA (@actressagnesezeltina) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu