Iegūsti jaunas zināšanas un darba pieredzi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Vai esi jebkad sevi pieķēris pie domas, ka šī brīža iespējas, darbs un zināšanas Tevi ierobežo? Vai dzīvo ar sajūtu, ka vēlies izplest spārnus, pilnveidot sevi tā, lai ne tikai kļūtu finansiāli neatkarīgs, bet arī acīs būtu mirdzums ar gandarījuma sajūtu par padarīto?

Šis nav stāsts par “kārtējo darba sludinājumu” - šis ir par to, ka, iespējams, šī ir sen gaidīta darba iespēja ar jaunu zināšanu paketi komplektā, kas patiesi var mainīt Tavu dzīvi.

“Baltic Work Center” šobrīd piedāvā iespēju iegūt darbu pie Vācijas lielākā mēbeļu ražotāja. Darba devējs nav stingra CV izskatītājs, kas kritizēs Tavu pieredzi un sasniegto, tieši pretēji - tiek dota iespēja bez maksas mācīties, apgūstot ne tikai profesiju no A līdz Z un celt savu kvalifikāciju, bet arī nolikt C kategorijas autovadītāja tiesības. 

Bieži vien darbs ārzemēs attur arī no valodu prasmju nezināšanas, tāpēc arī šis jautājums tiek atrisināts ar papildus uzņēmuma apmaksātiem vācu valodas kursiem, lai ne tikai prastu izcili izdarīt savu darbu, bet arī lai spētu tekoši komunicēt ar saviem kolēģiem un vieglāk integrētos darba vietas valstī. 

Bez visiem, jau minētajiem, bonusiem - darba devējs par centību mācību procesā, sekmīgumu un iesaisti, apmaksās Tev arī gana pieklājīgu stipendiju - 800 EUR mēnesī. 

Uzņēmuma mērķis ir dot Tev iespēju izmācīties, jeb celt savu kvalifikāciju pilnīgi bez maksas, lai iegūtu labus un zinošus darbiniekus darbam Vācijā mēbeļu rūpnīcā. 

Izmācoties šī uzņēmuma kursos, Tu iegūsi vērtīgas zināšanas, kuras absolūti neviens Tev nespēs atņemt, un garantētu darbu Vācijā, kurā iespējas un atbalsts no uzņēmuma, jeb Tava jaunā darba devēja, nebūt nebeigsies. Uzņēmums piedāvā darba algu sākot no 2000 EUR mēnesī, kā arī visas sociālās garantijas un apdrošināšanu. 

Pat ja Tu pēc nostrādātā darba gada pie uzņēmuma sapratīsi, ka darbs ārzemēs, nav priekš Tevis - valodu zināšanas, autovadītāja prasmes un iegūtās zināšanas kursos, paliks kā visvērtīgākā dzīves un darba pieredze līdz šim. 

Uzņēmums tieši šobrīd komplektē jaunu darbinieku grupu šim apmācību ciklam, tāpēc, ja šobrīd vēl šaubies, tad apkopojums par to, ko Tu iegūsi, piesakoties darbam:

  • Iespēju apgūt vācu valodu;
  • Bezmaksas profesijas kursus jeb kvalifikācijas celšana;
  • C kategorijas autovadītāja kursi;
  • Stipendiju apmācību laikā - 800 EUR mēnesī;
  • Garantētu darbu Vācijas mēbeļu rūpnīcā;
  • Sociālās garantijas un apdrošināšanu;
  • Zināšanas un pieredzi savas karjeras attīstībai. 

Atceries, ka atgriežoties atpakaļ Latvijā, Tavas darba iespējas un pieredze tiks augsti novērtētas, piesakoties arī citur darbā. Darba devēji vienmēr novērtēs ne tikai iegūtu vērtīgu starptautisko darba pieredzi, bet arī iniciatīvu mācīties un vēlmi augt savā profesijā. 

Vēlies pieteikties un strādāt pie viena no labākajiem darba devējiem? Meklē informāciju šeit.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu