"Saimniekšova" Ventis nāk klajā ar pārsteidzošiem faktiem par Magoni (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Redzot sacelto ažiotāžu ap Magones Šutovienes strīdu ar mammu par mantojuma tiesībām, nespēj klusēt arī populārās dzejnieces bērna tēvs Ventis Vītols. Kā apgalvo Ventis, viņa rīcībā esot virkne kompromitējošas informācijas par Magoni.

Sākot jau ar to, ka viņa savam vīram Žanim aiz muguras esot konsultējusies ar juristiem par iespējām "apiet" vīru un brīdī, kad mātes māja tomēr pārietu Magones īpašumā, viņam nebūtu nekādu tiesību uz to.

Ventim esot fiksēta arī ne visai glaimojoša e-pastu sarakste ar Magoni, kurā viņa apspriežot intīmas detaļas par savu lietuviešu tautības vīru. Tāpat viņš ir pārliecināts – Magone mātes īpašumu vēloties tikai savtīgu nolūku vadīta.

"Magoni interesē tikai nauda," skarbs savā viedokli ir Ventis, piebilstot, ka arī Magones vecākā bērna tēvs esot zaudējis dzīvokli tikai pateicoties Magonei un arī viņam šīs sievietes dēļ nākas piedzīvot virkni sarežģījumu.

"Cilvēks dzīvo tikai tādēļ, lai kādam ieriebtu, izsūktu kādam asinis. Kā saka – psiholoģiskais vampīrs," par Magoni saka Ventis.

Tomēr, lai vai cik saasinātas šobrīd būtu bijušo mīlnieku attiecības, Ventis ir apņēmības pilns satikt savu dēlu. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu