Ate un "U-Banca Transilvania" iekļūst FIBA Eiropas kausa pamatturnīrā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Artis Ate
Artis Ate Foto: Jānis Škapars/ TVNET

Latvijas basketbolista Arta Ates pārstāvētā vienība Klužas - Napokas "U-Banca Transilvania" trešdien Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eiropas kausa kvalifikācijas otrajā spēlē izcīnīja uzvaru, tādējādi nodrošinot sev vietu pamatturnīrā.

Rumānijas klubs savā laukumā ar rezultātu 91:47 (22:18, 29:8, 21:5, 19:16) sagrāva Kosovas komandu "Rahoveci". Divu spēļu summā tika svinēts panākums ar 189:120.

Ate maču sāka sākumsastāvā, laukumā aizvadīja 21 minūti un septiņas sekundes, kurās guva piecus punktus, iemetot vienu no pieciem divpunktu un vienu no četriem trīspunktu metieniem. Viņa rēķinā arī trīs atlēkušās bumbas un divas rezultatīvas piespēles, divas pārtvertas bumbas un viena kļūda.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 17 punktiem bija Andrijs Kalničenko, bet viesiem 14 punkti horvātu spēlētāja Jures Gunjina kontā.

Jau ziņots, ka pirmajā mačā izbraukumā Rumānijas klubs uzvarēja ar rezultātu 98:73 (22:14, 24:14, 33:19, 19:26), Atem gūstot 12 punktus.

Pamatturnīrā Rumānijas klubu apakšgrupā jau gaida Sēderteljes "Kings" (Zviedrija), Botevgradas "Balkan" (Bulgārija) un Krasnojarskas "Jeņisej" (Krievija).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu