Pēc vairākām dienām slimnīcā mirusi uz gājēju pārejas notriekta velosipēdiste. Tuvinieki meklē notikušā aculieciniekus (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Nedēļas nogalē slimnīcā mirusi sieviete, kura piektdien, 4. oktobrī, guvusi smagas traumas, kad uz regulējamas gājēju pārejas viņu notriekusi automašīna. Nelaimes gadījuma apstākļi joprojām ir neskaidri, tādēļ radinieki cer atrast aculieciniekus, kas palīdzētu noskaidrot, kā tieši avārija notikusi, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Traģiskais ceļu satiksmes negadījums notika piektdien pa dienu Ilūkstes ielā. Trieciena un kritiena dēļ 63 gadus vecā sieviete guva vairākus nopietnus ievainojumus, notikuma vietā ieradās divas mediķu brigādes, un cietusī smagā stāvoklī nogādāta slimnīcā.

Kā negadījuma dienā raidījumam pastāstīja automašīnas pasažieris, pēc avārijas esot bijis šoka stāvoklis, un viņiem īsti neesot bijis skaidrs, kā sieviete nonākusi spēkrata priekšā.

Cietusī nedēļas nogalē mirusi slimnīcas palātā, pastāstījuši viņas tuvinieki.

Policisti turpina izmeklēt lietu, un pagaidām nav izdevies noskaidrot precīzus notikušā apstākļus.

Bojāgājušās radinieki paši meklē incidenta lieciniekus, jo pieļauj, ka viss noticis citādāk nekā sākotnēji stāstīja šofera līdzbraucēja.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu