Futbola vārtsargs Čehs 37 gadu vecumā kļūst par profesionālu hokejistu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/LETA

Pjotrs Čehs ir viens no visu laiku labākajiem futbola vārtsargiem. Savā futbolista karjerā leģendārais čehu vārtsargs sasniedza daudz. Tagad ir pienācis laiks nākošajam izaicinājumam - Čehs ir paziņojis, ka kļūs par hokeja komandas Gildfordas "Phoenix" vārtsargu, vēsta "The Sun".

Gildfordas hokeja komanda spēlē Anglijas pēc spēka otrajā stiprākajā hokeja līgā, bet tas nemaina faktu, ka vārtsarga uzdevumi, nepieciešamās prasmes un fiziskie dotumi futbolā būtiski atšķiras no hokeja. Par spīti tam, Čehs ir apņēmības un entuziasma pilns sākt jauno karjeru.

"Esmu priecīgs spēlēt spēli, kuru tik loti mīlēju, kad biju mazs puisis. Esmu ļoti pateicīgs par doto iespēju pilnveidot savas prasmes hokeja laukumā. Ceru, ka spēšu palīdzēt šai jaunajai komandai uzvarēt pēc iespējas vairāk spēļu," par sporta maiņu prieku neslēpj Čehs.

Tiesa, hokeja vārtu sargāšana nebūs Čeha pamatdarbs, jo leģendārais vārtsargs joprojām ir daļa no Londonas "Chelsea" treneru štāba. 

"Priecājos arī par to, ka mans darbs Londonas "Chelsea" netraucē piepildīt manu sapni, kas ir spēlēt hokeju," par darbu apvienošanu stāsta Čehs.

Pjotrs Čehs savas karjeras laikā četras reizes ir triumfējis Anglijas "Premjerlīgā", kā arī 2011.-2012. gada sezonā čehu vārtsargs kopā ar Londonas "Chelsea" izcīnīja UEFA Čempionu līgas trofeju.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu