"Ērkšķu" šovā pirmie strīdi; tiek piedraudēts fiziski izrēķināties

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Trešdienas, 9. oktobra, STV Pirmā šova "Caur ērkšķiem uz..." sērijā dāmas devās uz Liepāju, kur Karostā viņas sagaidīja nopietns fizisks pārbaudījums - dalībnieces iesaistījās nervus stindzinošās aktivitātēs virs zemes un pazemē, kas ir tālu no viņu ikdienas komforta zonas. Pēc tam, kad Karostas bunkuri pievarēti, viņas devās uz Liepājas Karostas cietumu, kur eksperta vadībā centās apgūt prasmi savaldīties un pakļauties noteikumiem.

Līdzās fiziskajām aktivitātēm, samilza arī dāmu savstarpējās attiecības un visu uzmanības centrā nonāca vecākā no projekta dalībniecēm Mārīte, kura par savu “nehigiēnisko uzvedību” un dzīvesstilu izpelnījās bargu kritiku. Mārīte dzīvo “dārziņos”, bez ūdens un elektrības, iespējams, tāpēc viņas ikdienas paradumi krietni atšķiras no pārējām.

Taču nesaskaņas auga augumā un netrūka arī strīdu skaļos toņos – attiecības Mārītes un Aivas starpā sasniedza apogeju un Aiva nolēma stāties uz kara takas ar nevēlamo ceļa biedreni, neskopojoties ar izteicieniem un solījumiem par fizisku izrēķināšanos. Un kā nu ne – Mārīte apvainojusi Aivu, sakot, ka viņa esot krāpniece un projektā iesūtīta, jo pārāk daudz zinot. Tostarp arī to, uz kurieni kemperi dodas un pat to, kur atrodas labierīcības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu