Zodiaka zīmes, kurām ir grūti atzīties mīlestībā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Savu jūtu atzīšana reti kad ir viegla - vairums cilvēku tomēr baidās atklāties un šādā veidā izrādīt "vājumu". Portāla "Thought Catalog" astrologi ir apkopojuši tās Zodiaka zīmes, kurām šāda veida godīgums ir patiesi smags pārbaudījums.

Auns

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji spēj atklāt savas dvēseles dziļākās un patiesākās jūtas tikai tad, kad skaidri zina, ka var nest atbildību par saviem vārdiem. Auna zīmē dzimušie labi zina, ka ar mīlestības apliecinājumiem nedrīkst jokot, tādēļ jūtās atzīstas tikai tad, kad ir pilnībā pārliecināti. Šie uguns stihijas pārstāvji ir ļoti kaislīgi, tādēļ arī atzīšanās, visticamāk, būs ļoti ekspresīva.

Lauva

Karaliskie un dažkārt lepnie Lauvas zīmes pārstāvji ir pieraduši slēpties zem zināmas augstprātības maskas, tādēļ viņie ir grūti atklāt savas romantiskās jūtas. Šie cilvēki ir ar augstu pašvērtējumu un viņus uztrauc tas, ka viņu jūtas var palikt neatbildētas. Zem šī zvaigznāja dzimušie atklājas tikai tad, kad ir pārliecināti, ka jūtas ir abpusējas. Ja Lauvas zīmes pārstāvis ir gatavs atzīties mīlestībā, viņš to domā pilnīgi nopietni un savas domas nemaina.

Jaunava

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji uzskata, ka jebkuras attiecības starp diviem cilvēkiem ir ļoti intīma lieta, tādēļ dod priekšroku diskrētām savu jūtu izpausmēm. Viņuprāt, mīlestība ir kā noslēpums starp diviem cilvēkiem un viņi ir gatavi atvērt savu sirdi tikai cilvēkiem, kas uzlūko attiecības ar tādu pašu nopietnību. Jaunavām ir ļoti grūti atteikt citu cilvēku jūtu izpausmēm, jo viņi tās uzskata par lielu godu.

Svari

Svaru zīmē dzimušie ir gatavi atklāti runāt par savām jūtām tikai tad, kad citu opciju vairs nav. Viņi dod priekšroku daudznozīmīgiem skatieniem un nopūtām. Tas gan nenozīme, ka zem šī zvaigznāja dzimušie nav spējīgi uz nopietnām attiecībām - viņi vienkārši nav pieraduši skaļi izteikt tik nopietnus apgalvojumus un solījumus.

Mežāzis

Šiem zemes stihijas pārstāvjiem šķiet, ka mīlestība ir spēle, kurā zaudē tas, kurš pirmais izrāda savas jūtas. Mežāži atzīšanos mīlestībā uztver kā vājuma izpausmi, tādēļ tie pēc iespējas ilgāk slēpj savas romantiskās emocijas. Tiesa, ja otrs cilvēks atzīst savas jūtas pirmais, Mežāža zīmes pārstāvji nekad tās neizmantos pret viņiem. Šiem cilvēkiem savu mīlestību labāk patīk izrādīt ar darbiem, nevis vārdiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu