Aizvadītajā diennaktī glābēji dzēsuši astoņus ugunsgrēkus un palīdzējuši vairākiem nelaimē nonākušiem dzīvniekiem

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ugunsdzēsēji glābēji preses konferencē par pareizu rīcību pēc ceļu satiksmes negadījumiem demonstrē, kā ar hidraulisko instrumentu palīdzību no avarējušām automašīnām tiek atbrīvoti tajās iespiesti cilvēki.
Ugunsdzēsēji glābēji preses konferencē par pareizu rīcību pēc ceļu satiksmes negadījumiem demonstrē, kā ar hidraulisko instrumentu palīdzību no avarējušām automašīnām tiek atbrīvoti tajās iespiesti cilvēki. Foto: Paula Čurkste/LETA

Aizvadītajā diennaktī Latvijā dzēsti astoņi ugunsgrēki, kā arī glābēji palīdzējuši vairākiem dzīvniekiem, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Vakar, 10. septembrī, Jelgavā glābēji palīdzējusi kaķim atbrīvot metāla kārbā iesprūdušo galvu.

Vēl, palīdzot nelaimē nokļuvušiem dzīvniekiem, glābēji Rīgā atbrīvoja zem vannas iesprūdušu kaķi, Preiļos izcēla 1,5 metru dziļā bedrē iekritušu suni, bet Jēkabpilī atbrīvoja dzīvojamās mājas ventilācijas šahtā iesprūdušu putnu.

Tikmēr Ķekavas novadā notverts savainots gulbis, kurš nodots biedrības "Drauga spārns" pārstāvim, bet Aglonas novadā atbrīvots kanālā iestrēdzis bebrs.

Aizvadītajā diennaktī arī dzēsti astoņi ugunsgrēki, bet neviens cilvēks tajos nav cietis, aģentūra LETA uzzināja VUGD.

Trīs ugunsgrēki dzēsti novados, divi Rīgā, bet trīs - citās pilsētās. 

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēma 45 izsaukumus - astoņus uz ugunsgrēku dzēšanu, 29 uz glābšanas darbiem, bet astoņi izsaukumi bija maldinājumi

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu