Nikola Krištopane piedzīvojusi īpaši smagu periodu un sākusi apmeklēt terapeitu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

​Pazīstamā politiķa un uzņēmēja Viļa Krištopana meita Nikola Krištopane, kura gada sākumā paziņoja par šķiršanos no mīļotā vīrieša, pasaules garīgās veselības dienā sociālajos tīklos dalījās savos personīgajos pārdzīvojumos, aicinot arī citus runāt ar līdzcilvēkiem un risināt savas problēmas.

“Agrāk visai atklāti runāju par saviem grūtajiem periodiem, bet tas vienmēr bija post-factum, kad jau biju ar visu tikusi galā, kad bija jau labi un varēju dalīties un iedvesmot vai pastāstīt kā es izrakos no savām bedrēm. Vienmēr ar domu - ja kaut viena meitene vai sieviete ir tur, kur es biju, un es varu palīdzēt, tad mans darbiņš te ir padarīts.

Šoreiz saņemšos pavisam svaigi pateikt - pēdējie 6 mēneši ir bijuši diezgan (atvainojos, bet precīzāka vārda nav) h*jova. Kaut kur starp šķiršanos, jaunu pieredžu iegūšanu, jaunas dzīves sākšanu es pazaudējos.

Es mācēju savu rutīnu, es zināju savus mehānismus un darba rīkus, lai tiktu ar visu galā. Izrādās, ka dzīve nemaz nav tik vienkārša. Arvien vairāk skrēju uz priekšu, patiesībā bēgu, lai attaptos apjukusi un nedarot to, kas man visvairāk nāk par labu. Pirms ceļa traumas es sportoju, ēdu veselīgi, bet teikšu godīgi, vasaras vakarus arī pavadīju izdzerot vairāk kā nepieciešamo alkohola daudzumu, bēgot no problēmām un iekrītot dziļākā apjukumā. Augustā es apstājos un kārtīgi izrunājos ar sevi un arī pirmo reizi sāku iet pie terapeita.

Es nezināmu iemeslu dēl biju sev ieskaidrojusi, ka man ir jāmaina visu... nu, izrādās - tā nebija, bija daudz lietas, kuras es jau darīju pareizi, bet, neturoties pie savām pamatvērtībām, es pazaudējos un ieslīgu atpakaļ tur, kur nebiju bijusi gadiem.

Te nu es esmu, otrā pasaules malā kārtojot savu galvu un emocijas, liekot visu pa plauktiņiem un man tas nemaz tik viegli neizdodas. To, ka ceļošana ir mana sirdslieta, es zināju vienmēr, un mēnesis vientulībā ar sevi, darot lietas, kuras mani dara laimīgu, ir ieviesis nedaudz skaidrības. Esmu sapratusi vienu - būs kritumi un tajos brīžos ir jābūt pavisam atklātai pret sevi, lai cik arī grūti tas būtu.

Vienmēr esmu pretojusies atklāti atzīt, ka nav labi, bet tagad zinu, ka tieši šī atklātība pret sevi un citiem ir visnepieciešamākais ierocis pret depresiju. Es vēl aizvien esmu apjukusi un nav viss labi, bet ir labāk.

Varbūt arī šis kādam noderēs. Ja jūties slikti un tā it kā nekas neizdodas - tas ir ir pilnīgi ok un no tā nav jākaunas,” Nikola.

Kā jau ziņots, daiļava pašlaik pavada laiku Amerikā, kur ir apmeklējusi gan Disnejlendu, gan paviesojusies Vašingtonas štatā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? I promise that Mr.Scrooge McDuck is way nicer IRL! ?

A post shared by Nikola S. Krištopane (@nkristopane) on

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu