Foto: "Vislabāk ir tur, kur manis nav." "Sudden Lights" nosvin albuma prezentāciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sudden Lights albuma "Vislabāk ir tur, kur manis nav" atklāšana
Sudden Lights albuma "Vislabāk ir tur, kur manis nav" atklāšana Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Šodien, 11. oktobrī, grupa "Sudden Lights" prezentēja otro studijas albumu "Vislabāk ir tur, kur manis nav". Ieskaties, kā norisinājās albuma prezentācijas koncertā! 

Pirms grupas otrā studijas albuma prezentācijas, grupas basģitārists Kārlis Vārtiņš stāstīja, ka "Albuma “Vislabāk ir tur, kur manis nav” iznākšana ir ļoti liels notikums grupas dzīvē, tāpēc albuma prezentāciju gaidām ar lielu nepacietību."

Grupa pasākumā vēlējās satikt savus klausītājus, fanus, atbalstītājus un "visus, kas ir kopā ar grupu kopš pirmās dienas vai kas vēl ir tikai ceļā, lai sāktu draudzību ar mums, noklausoties mūsu jauno albumu."

Kopš pirmā grupas albuma “Priekšpilsētas” iznākšanas ir pagājuši divi nozīmīgi gadi grupas attīstībā, kas atstājuši vēsturiskus nospiedumus Latvijas mūzikā.

» "Sudden Lights" Spīķeru koncertzālē nosvin debijas albuma izdošanu

Grupa koncertējusi dažādās Latvijas vietās, kā arī 2018. gada februārī grupas dziesma "Just Fine" ieguva otro vietu televīzijas šovā "LTV Supernova" un kļuva par mēneša straumētāko dziesmu Latvijā. 2018. gada vasarā Sudden Lights uzstājās tūkstošu klausītāju priekšā, iesildot grupu "Prāta Vētra" viņu koncertturnejā "Skārda bungu tūre".

Foto: Ieskats grupas "Sudden Lights" jaunā albuma atklāšanā  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu