"Hurricanes" turpina spēlēt bez zaudējumiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Jau piekto uzvaru šajā sezonā piektdien Nacionālajā hokeja līgā (NHL) svinēja Karolīnas "Hurricanes" vienība, kas savā laukumā ar rezultātu 5:2 (2:1, 2:1, 1:0) uzvarēja Ņujorkas "Islanders".

Uzvarētāju rindās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Dagijs Hamiltons un Andrejs Švečņikovs, bet divas rezultatīvas piespēles atdeva Nino Nīderreiters. "Islanders" vienībā Broks Nelsons guva vārtus un rezultatīvi asistēja, bet divas piespēles iekrāja Džordans Eberlī.

Pirmie vārti spēle tika gūti jau ceturtajā minūtē, piespēli iepretim tukšiem vārtiem saņemot Teuvo Tereveinenam. Piecas minūtes vēlāk pēc dinamiskas saspēles rezultātu izlīdzināja Nelsons, bet piecas minūtes līdz trešdaļas beigām ar atkārtotu mēģinājumu 2:1 panāca Brets Peske.

Otrā perioda sākumā Džonijs Bojčaks realizēja skaitlisko vairākumu, panākot 2:2, taču Ēriks Haula mača 36.minūtē izlauzās līdz vārtu priekšai, atjaunot vadību par labu "Hurricanes". Otrā perioda pēdējā minūtē ar spēcīgu metienu no tālienes 4:2 panāca Hamiltons, taču Švečņikovs, mazāk nekā minūti līdz finālsvilpei, ripu raidīja tukšos vārtos.

Karolīnas komandai šis bija jau piektais panākums tikpat spēlēs.

Ar divām rezultatīvām piespēlēm piektdien NHL spēlē izcēlās latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, palīdzot savai komandai izcīnīt uzvaru pēcspēles soda metienu sērijā.

Bufalo vienība savā laukumā ar rezultātu 3:2 (0:0, 1:0, 1:2, 0:0, 1:0) uzvarēja Floridas "Panthers".

Tikmēr Elvis Merzļikins palika Kolumbusas "Blue Jackets" rezervē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu